Anisia Gafton, decizie radicală după participarea la Vocea României. Se reorientează în carieră?

Anisia Gafton, decizie radicală după participarea la Vocea României. Se reorientează în carieră?

Anisia Gafton (34 de ani) este un munte de talent! Weekend-ul trecut, focoasa moldoveancă a reușit să impresioneze o țară întreagă, dar și să întoarcă cele patru scaune ale celor cinci jurați aprigi: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu, Theo Rose și Smiley, de la „Vocea României”, datorită timbrului său vocal.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Câștigătoarea primului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la PRO-TV, a făcut spectacol pe scena de la „Vocea României” cu piesa „What’s Up”. Pe lângă talentul actoricesc pe care îl are și l-a demonstrat de nenumărate ori în show-urile, de stand-up comedy, Anisia Gafton a arătat unei țări întregi că mai are un talent artistic despre care multă lume nu știa.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Contactată de Click!, blondina ne-a mărturisit ce își dorește să facă pe viitor.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Îmi place foarte mult să cânt, este o pasiune de-a mea și cine știe ce îmi rezervă viitorul. Doamne Ajută poate o fac ca și meserie. Când am fost la Voce a fost alături de mine Serghei, iubitul meu, bineînțeles, și Ruxi, prietena mea. Ei au trăit fiecare moment alături de mine atunci când eram pe scenă. Ei aveau emoții mai mari ca mine”, a declarat Anisia Gafton pentru Click!

Anisia Gafton a devenit cunoscută publicului larg după ce a participat la mai multe proiecte de televiziune cu succes. Printre acestea se numără „Românii au Talent”, „Ferma Vedetelor” dar și „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la PRO-TV. De asemenea a fost și co-prezentatoare în cadrul emisiunii „Extra Night Show”, de la Antena Stars, prezentată de Dan Capatos.

Pe lângă succesul pe care îl are pe plan profesional, Anisia Gafton se bucură și de liniște acasă și asta datorită partenerului său de viață, Serghei care o susține în tot ceea ce face. Chiar dacă se cunosc de cinci ani, cei doi nu se grăbesc să se căsătorească.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191