Annes a ajuns pe perfuzii în Ajunul Crăciunului, cu tot cu soț: „Suntem la terapie…”

Annes a ajuns pe perfuzii în Ajunul Crăciunului, cu tot cu soț: „Suntem la terapie…”

Cântareața Annes împreună cu soțul ei, impresarul Dan Anghel, au ajuns pe perfuzii, chiar în Ajunul Crăciunului. Aceștia sunt chinuiți de o gripă, care riscă să le strice toate Sărbătorile. 

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În loc să chefuiască în aceste zile și să întâmpine Crăciunul pe scenă, cântareața Annes riscă să petreacă Sărbătorile la …pat. Artista și soțul ei, impresarul Dan Anghel, sunt chinuiți de o răceală puternică de mai multe săptămâni, iar simptomele s-au agravat chiar acum, în Ajun de Crăciun. 

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Annes și-a îngrijorat fanii postând o poză în care apar și ea și soțul ei cu perfuziile, pe canapeaua din sufragerie. 

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Annes, la pat în Ajunul Crăciunului: „Suntem de trei zile pe perfuzii”

„După mai multe evenimente, oboseală și faptul că n-am stat cuminți acasă îmcă de la primele simptome, iată că am ajuns și la perfuzii.

Suntem de trei zile pe perfuzii cu paracetamol, vitamina C și B-uri. Am avut febră mare, usturime în gâ cred că e viroză, mai degrabă e o gripă. 

O tot avem de vreo 2-3 săptamâni. Dar, noi care n-am mai răcit de 15 ani, n-am luat nici Covid, acum ne-a prins gripa sau viroza asta, ce o fi”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

„Sper că n-o sa stăm pe perfuzii și în ziua de Crăciun”

Solista și soțul ei se simt rău de mai multe zile și speră ca perfuziile să facă minuni în cazul lor și să-i pună pe picioare, pentru a avea puterea să meargă măcar la biserică și în vizită la niște prieteni de Crăciun. 

„Sper, totuși, că n-o sa stam pe perfuzii și în ziua de Crăciun” Facem o masă uriașă, plină cu toate bunătățile tradiționale de Crăciun, sarmale, salata de crudități, salată boeuf, cozonaci pe care o să-i fac pentru prima dată cu o prietenă. 

Am fi vrut să nu lipsim nici de la slujbele de la biserică, mai ales că s-a ridicat de curând, în apropierea casei noastre un lacaș sfânt. Asta e tradiția. 

Dar, ne-am ales cu această viroză care ne ține pedepsiți în casă și n-am vrea să mai ieșim în mulțime. 

La noi în familie, Moș Crăciun nu vine dimineața, ci vine, mai degrabă, în jurul prânzului. Acela este momentul în care fiecare membru al familiei își desface cadourile. 

Și, ce-i drept, ne-am înmulțit familia cu două nepoțele gemene, pe care le-am și botezat împreună cu sora mea.

Sper să reușim să plecăm un pic în vizită la niște prieteni, dar dacă ne trece răceala, altfel vom petrece în familie. Facem terapie de cuplu”, ne-a mai mărturisit Annes. 

Annes a lansat în preajma Sărbătorilor o piesă nouă

Solista a lansat, recent, o nouă piesă, întitulată sugestiv Omul din oglindă”.

„Moș Crăciun mi-a adus un cadou muzical o piesă nouă, pe care cei care îmi îndrăgesc muzica au primit-o foarte bine. 

Este vorba de  piesa <<Omul din Oglindă>>, o călătorie muzicală spre autocunoaștere și motivare. 

Piesa dă și titlul celui de-al IV-lea album din carieră, explorează tema autocunoașterii și reflectă modul în care interiorul nostru se oglindește în imaginea noastră în oglindă”, ne-a mai spus Annes. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191