Antonia, imagini incendiare. Artista și-a topit fanii și a încins atmosfera pe rețelele de socializare

Antonia, imagini incendiare. Artista și-a topit fanii și a încins atmosfera pe rețelele de socializare

Antonia este una dintre cele mai râvnite prezențe feminine din showbizul autohton. Deși este mamă a trei copii, cântăreața reușește să își mențină silueta impecabilă. De curând, partenera lui Alex Velea a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare în cele mai incendiare ipostaze.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Nu mai este un secret faptul că Antonia reușește să pună bărbații pe jar, de fiecare dată când apare în ipostaze sexy. Artista a fost mai mereu lipsită de inhibiții și nu s-a sfiit să facă publice imagini în care apare îmbrăcată sumar sau provocator. Așa s-a întâmplat și de această dată, întrucât celebra cântăreață a postat o serie de imagini de-a dreptul incendiare.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Antonia a publicat imagini sexy pe rețelele de socializare

În prima fotografie, Antonia apare într-o poziție lascivă, purtând un costum tip plasă negru, care îi lasă destul de mult formele la vedere.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În a doua imagine din seria de fotografii îndrăznețe postate pe instagram, partenera lui Alex Velea apare cu o privire pătrunzătoare, ba chiar provocatoare, lăsându-și bustul generos la vedere. Solista poartă o geacă de blugi, iar la gât are un colier din perle care se strecoară subtil pe pieptul său, aproape gol.

Cum reușește Antonia să își mențină silueta

În urmă cu ceva timp, Antonia a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă. Aceasta mărturisea că merge la sala de fitness alături de Alex Velea, dar urmează și o dietă care include multe legume și orez.

„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e ca și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta.  Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața.

Fără grăsimi, fără carne în ulei.  În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, spunea Antonia, cu ceva timp în urmă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191