Antonia și Alex Velea au fost criticați pentru felul în care și-au îmbrăcat băieții în prima zi de școală: „Cel mare a luat hainele lui taică-su?”

Antonia și Alex Velea au fost criticați pentru felul în care și-au îmbrăcat băieții în prima zi de școală: „Cel mare a luat hainele lui taică-su?”

Antonia și Alex Velea au fost aspru criticați pe rețelele de socializare pentru felul în care și-au îmbrăcat băieții în prima zi de școală. Dominic și Akim sunt cei doi copii ai cuplului, iar cântăreața mai are o fată din căsnicia anterioară.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Alex Velea și Antonia încearcă să își expună cât mai puțin copiii pe rețelele de socializare, însă prima zi de școală a fost plină de emoții și au vrut să își amintească de acest moment, astfel că artistul a postat pe Instagram o fotografie cu Dominic și Akim pregătiți de ore. „Vă urăm un an școlar! Comorile lui Velea”, a scris logodnicul Antoniei la fotografia cu cei doi copii.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Cei doi părinți nu au scăpat de critici, astfel că internauții au considerat că cei doi băieți nu erau îmbrăcați adecvat pentru o zi de școală. Dominic și Akim purtau pantaloni scurți de trening și bluze de brand.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

„Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?”/ „Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine”/ „Cum?!” – sunt câteva dintre reacțiile utilizatorilor online la imaginea cu băieții lui Alex Velea și ai Antoniei.

Cântărețul a ales să nu bage în seamă răutățile, astfel că nu le-a răspuns celor care au lăsat comentarii negative. Comentariile frumoase nu au lipsit, iar mai multe vedete i-au complimentat pe băieți. „Cei mai dulci”, „Noua generație”, „Dulcețile”, „Doamne, cât de frumoși sunt”.


View this post on Instagram

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)

 

Alex Velea este un tată devotat și a vorbit recent, într-un interviu pentru , despre importanța pe care o acordă educației copiilor săi. Artistul, care are doi băieți – Dominic și Akim – alături de logodnica sa, Antonia, a făcut eforturi semnificative pentru a oferi o educație de calitate și valoroasă celor mici.

„Se bucură foarte mult, dar încercăm să îi educăm cât de bine se poate. Sunt niște copii modești, nu au interpretat greșit faima noastră, se bucură. Vin cu noi la concerte, dansează. Băieții mei apar cu mine pe scenă de multe ori.”

Artistul a recunoscut că, într-o lume dominată de tehnologie, este important să le ofere copiilor săi un echilibru între joacă și învățare, astfel încât aceștia să se dezvolte armonios și să înțeleagă importanța educației în viața lor. „Eu nu mă joc, ei se joacă. Știu că după aș juca prea mult. Mă joc destul la studio! Nu, nu. ( nu l-au convins) Nu vreau să joc.”

Educația nu se limitează doar la școală, ci poate fi oferită și prin experiențe practice și prin interacțiunea cu mediul înconjurător. Tocmai din acest motiv, Alex Velea își ia uneori băieții la concerte și apare cu ei pe scenă. Iubitul Antoniei își încurajează copiii să descopere și să-și dezvolte creativitatea într-un mod cât mai liber.

Newsbee Urmărește ultimelenoutăți în format video Play

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191