Antrenor de la Vocea României, înlocuit de Pro TV. Motivul surprinzător care a dus la schimbarea unui nume greu din showbiz

Antrenor de la Vocea României, înlocuit de Pro TV. Motivul surprinzător care a dus la schimbarea unui nume greu din showbiz

Vocea României este una dintre cele mai urmărite emisiuni românești, în cadrul căreia extrem de multe talente muzicale au fost descoperite, o mare parte dintre ele reușind să-și consolideze o carieră în acest domeniu. În ajutorul lor au fost jurații, care de-a lungul timpului au fost schimbați, unul dintre el fiind chiar Marius Moga.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Artistul, deși a stat pe scaunul de jurat încă din primul sezon al reality-show-ului, a decis să renunțe după al șaselea sezon, el fiind înlocuit cu Adrian Despot. Care a fost motivul pentru care a luat această decizie, a mărturisit chiar compozitorul.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Artistul a mărturisit că în spatele deciziei sale s-a aflat dorința de a realiza planurile pe care le are. Faptul că nu putea face față tuturor proiectelor în care era implicat l-a determinat pe Marius Moga să facă o alegere, și anume aceea de a părăsi scaunul de jurat de la Vocea României.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Urmează o perioadă plină pentru mine și echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon Vocea României Junior, un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tătic. Vom continua să lansăm artiști fresh atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată țara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Galați și Târgu Mureș.

Eu cred că este important să oferim ceva înapoi, descoperind oameni talentați și ajutându-i să aibă o carieră în muzică, indiferent din ce colț al țării compun sau produc. În primul sezon Vocea României Junior, m-am atașat foarte tare de cei mici, așa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propria lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuș.

Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music și partenerii noștri și îmi doresc să mă focusez pe poziționarea talentului muzical românesc în lume”, declara Marius Moga.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191