Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de furtuni şi vijelii. Lista localităților afectate de vremea instabilă

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de furtuni şi vijelii. Lista localităților afectate de vremea instabilă

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au făcut un anunț de ultim moment! În urmă cu puțîn timp a fost emisă o avertizare de vreme urâtă. Mai exact, a fost anunțat un cod galben de furtuni și vijelii in mai multe zone din țară. Lista localităților afectate de vremea instabilă.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Avertizare meteo ANM. Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, în urmă cu puțin timp, o avertizare de ploi și descărcări electrice, valabilă în următoarele ore.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Avertizare meteo ANM de furtuni şi vijelii

Avertizarea meteorologică de cod galben de furtuni și vijelii rămâne în vigoare până la ora 18:00.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Ei bine, în zona de munte a județului Gorj, respectiv zona de munte a localității Padeș, au fost semnalate descărcări electrice, averse care local vor acumula 15…20 l/mp, intensificări ale vântului și grindină de dimensiuni mici.

Mai mult decât atât, în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate, avertizările și atenționările meteorologice vor fi actualizate.

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Specialiștii ANM au precizat că un val de căldură extrem de puternică și de lungă durată s-a dezvoltat în Europa central-sudică. Totodată, meteorologii estimează că va atinge vârful în această săptămână a anului.

Mai mult decât atât, datorită unui dom extins de căldură deasupra continentului, temperatura arzătoare locală va depăși din nou 40 de grade Celsius și va atinge peste 45 de grade Celsius.

Însă, din cauza extinderii penelor calde asociate cu vârful puternic din nord-vestul Africii și din Peninsula Iberică, temperaturile au crescut semnificativ în ultimele zile, iar căldura este prognozată să se intensifice în următoarele zile.

Pe lângă informațiile menționate anterior, căldura extremă va aduce mai multe temperaturi arzătoare în Spania, Portugalia, Franța, Italia și cea mai mare parte a peninsulei Balcanice. În aceste părți ale Europei, temperaturile vor reveni la aproape 45 de grade Celsius în unele părți ale peninsulei Iberice, la minim 40 de grade Celsius în sudul Franței și nord-centrul Italiei și între 30 și 40 de grade Celsius în Balcanii central-sud.

CITEȘTE ȘI: Specialiștii avertizează! Cum va fi iarna 2023 – 2024! Vremea din Europa în perioada decembrie – februarie, afectată semnificativ de El Nino

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191