Anunț ANM de ultimă oră! Vremea se încălzește în România

Anunț ANM de ultimă oră! Vremea se încălzește în România

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț important de ultimă oră! Specialiștii susțin că vremea se încălzește în România. Iată la ce temperaturi trebuie să ne așteptăm în perioada următoare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Meteorologii au emis o prognoză meteo încurajatoare pentru români, anunțând că temperaturile vor crește semnificativ în următoarele zile. Chiar dacă astăzi se mai resimte o ușoară răcire în sud-estul țării, specialiștii afirmă că acesta este doar un scurt episod înainte de un val de căldură.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Vremea se încălzește

De miercuri înainte, temperaturile vor crește considerabil, atingând pragul de 30 de grade Celsius în zonele sudice ale României. În acest moment, temperaturile se situează între 7 și 23 de grade Celsius, cu cea mai scăzută valoare înregistrată în estul Transilvaniei, la Miercurea Ciuc.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cea mai ridicată temperatură se înregistrează în Dobrogea, la Constanța Dig, unde termometrele indică 23 de grade Celsius. Vremea începe să se încălzească din nou în sudul și sud-estul țării, după o zi cu temperaturi ușor mai scăzute decât cele de ieri la amiază.

În București, se va înregistra o valoare maximă de 28 de grade Celsius, iar în timpul nopții, cerul va fi variabil, iar temperatura va coborî până la 13 grade.

Cum va fi vremea de mâine

Mâine se anunță că valorile termice vor rămâne stabile, iar de marți vremea se va încălzi și mai mult, cu temperaturi care vor ajunge la 32 de grade Celsius.

Pe litoral, se așteaptă temperaturi mai scăzute decât în restul țării. La Mamaia, vor fi 24 de grade Celsius, 23 de grade la Costinești, 23 la Neptun și 22 de grade la Vama Veche. În zonele montane, temperaturile se vor situa între 18 și 21 de grade Celsius pe Valea Prahovei.

Românii pot să se aștepte la o săptămână cu temperaturi din ce în ce mai ridicate și fără ploi, ceea ce promite să aducă un prilej excelent pentru activități în aer liber și vacanțe pe litoralul Mării Negre.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191