Anunț ANM de ultimă oră! Vremea se schimbă radical. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

Anunț ANM de ultimă oră! Vremea se schimbă radical. Ce temperaturi vom avea în acest weekend

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut o nouă precizare de ultimă oră. A fost emis un nou anunț în materie de vreme pentru perioada următoare. Meteorologii au actualizat prognoza meteo și au precizat ce temperaturi vom avea în acest weekend. Vremea se schimbă din nou în toată țara. Iată ce ne așteaptă!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ne aflăm în ultima lună din această toamnă și doar câteva zile săptămâni ne mai despart de perioada cu adevărat rece a anului. În 2023 am tot avut parte de o toamnă călduroasă, diferită față de anii precedenți. Ei bine, după zile întregi de temperaturi de vară, meteorologii anunță o schimbare bruscă a vremii.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Vremea se schimbă din nou în România

Odată cu furtunile puternice din Atlantic, vom avea parte de o vreme destul de agitată și în România. Așadar, în următoarele zile ne putem aștepta la intervale cu vânt puternic, ploi și averse în mai multe regiuni. Mai mult decât atât, vom avea parte și de temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Totodată, chiar dacă ne aflăm la aproape kilometri de ocean, ciclonii din Atlantic vor afecta și vremea din țara noastră. Temperatura aerului începe să se schimbe, iar acest lucru se va simți mai ales în acest weekend și la începutul săptămânii viitoare.

Dacă la mijlocul acestei săptămâni am avut parte de o perioadă cu temperaturi mai scăzute în termometre, iată că, o masă de aer cald, de origine tropicală, va pătrunde dinspre sud-vest, anunță specialiștii.

Ce temperaturi vor înregistra termometrele

Odată cu creșterea temperaturilor, în sud și sud-est vom avea parte de temperaturi de până la 24 – 26 de grade Celsius, în acest weekend.

În schimb, în majoritatea regiunilor din țara noastră vor fi intervale cu intensificări ale vântului, ploi și averse, iar cantitățile de apă vor atinge, local, până la 20 – 30 l/mp și chiar mai mult în zonele de munte. Nu sunt excluse, pe alocuri, câteva tunete și fulgere, mai ales în ziua de sâmbătă.

Cu toate acestea, în zona de vest și de nord a țării, vor fi posibile câteva ploi și în prima parte a săptămânii viitoare, în timp ce în sud și est, vremea va fi caldă și destul de însorită. Aici maximle vor fi cuprinse între 18 – 23 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: Anul acesta vom avea un Crăciun cum nu prea a mai fost în ultimii ani, în România. Specialiștii Accuweather au modificat prognoza meteo

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191