Anunț important pentru români! Cu cât vor crește pensiile de la 1 ianuarie 2024? Vor fi majorate din nou în septembrie

Anunț important pentru români! Cu cât vor crește pensiile de la 1 ianuarie 2024? Vor fi majorate din nou în septembrie

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, românii se vor putea bucura de o creștere a pensiilor, cu nu mai puțin de 13,8%! Iar, pe lângă această majorare, se dorește ca o alta să fie aplicată începând cu data de 1 septembrie. Premierul României, Marcel Ciolacu, a vorbit despre această majorare a pensiilor și a mulțumit membrilor Coaliției, care au transformat proiectul în realitate.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Potrivit celor de la Digi 24, începând cu data de 1 ianuarie 2024, românii vor putea sesiza o creștere a pensiilor, cu nu mai puțin de 13,8%! În plus, pe lângă această majorare de la începutul anului, se dorește ca o alta să fie aplicată începând cu data de 1 septembrie.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Premierul României, Marcel Ciolacu, a vorbit despre această majorare a pensiilor și a mulțumit membrilor Coaliției, care au transformat proiectul în realitate.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Erau două opțiuni: să venim cu o lege a pensiilor sustenabilă sau să venim cu alți indicatori, adică procent din PIB în PNRR. E deja pusă în transparență la Ministerul Muncii, va intra la avizare prin Guvernul României și va fi înaintată Parlamentului și în procedură de urgență va trece până în data de 20 noiembrie și va fi trimisă la promulgare. Vreau să le mulțumesc membrilor Coaliției. Cu toții am picat de acord că e o lege foarte bună”, a declarat Premierul Marcel Ciolacu, conform sursei citate.

Marcel Ciolacu a mai dorit să sublienieze și faptul că toate pensiile din țară se vor mări cu cei 13,8%, odată cu data de 1 ianuarie.

Iar, odată cu toamna anului 2024, o nouă majorare ar trebui să devină realitate, odată cu recalcularea a aproximativ 4 milioane de pensii. „Va urma, iarăși, o mărire pe 1 septembrie, când se termina toată procedura de recalculare a celor peste patru milioane de pensii”, a mai spus Premierul Marcel Ciolacu. Acesta a mulțumit celorlalți membri ai Coaliției de guvernare, pentru implementarea acestui proiect de lege.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191