Anunțul făcut de Alexandra, soția lui Helmuth Duckadam, după 17 ani de căsnicie. „Fără respect degeaba este iubire”

Anunțul făcut de Alexandra, soția lui Helmuth Duckadam, după 17 ani de căsnicie. „Fără respect degeaba este iubire”

Helmuth Duckadam și soția lui, Alexandra sunt alături unul de altul de 17 ani și au împreună o fată. Formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri, admirate de toți cei din jur. Pe 1 aprilie, fostul portar de la Steaua a împlinit 65 de ani și și-a petrecut ziua de naștere alături de familie.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

„Eroul de la Sevilla” a împlinit 65 de ani ieri, iar acesta a dezvăluit cum a sărbătorit alături de familie. De asemenea, Alexandra i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei. Fostul portar de la Steaua și partenera lui, Alexandra, sunt împreună de 17 ani.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Eroul de la Sevilla” a mai declarat că aproape fiecare dimineață și-o începe alături de Alexandra, femeia care l-a făcut tată pentru a treia oară. Au împreună o fiică, pe Julieanne, ajunsă la vârsta adolescenței.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Petrecem în familie. Noi avem tabieturile noastre. Dimineața, aproape în fiecare zi, bem cafeaua împreună și ne facem planuri pentru ziua respectivă. Avem o viață de familie liniștită”, a declarat Helmuth Duckadam, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, potrivit Spynews.

Alexandra spune că la baza relației lor stau comunicarea, respectul și sprijinul reciproc. Alexandra este mai tânără cu 20 de ani decât Helmuth Duckadam, dar acest lucru nu a fost niciodată o problemă.

„Secretul cred că este să te iubești și să te respecți. Fără respect degeaba este iubire, dacă nu îl respecți pe cel de lângă tine și să te accepți cu bune, cu rele, cu defecte, cu orice (…) La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc.

În continuare voi fi alături de tine prin orice ne va fi dat să trecem și îmi doresc să ne bucurăm de tot ce avem, de fetița noastră și unul de celălalt”, a spus soția lui, Alexandra.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191