Anunțul făcut de Florin Dumitrescu la 3 luni după ce a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”: „M-am întors la treabă”

Anunțul făcut de Florin Dumitrescu la 3 luni după ce a fost dat afară de la „Chefi la cuțite”: „M-am întors la treabă”

Florin Dumitrescu a anunțat recent că este pregătit să revină în bucătărie. În urmă cu trei luni, Antena 1 anunța că Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu nu vor mai filma pentru noul sezon de la „Chefi la cuțite”.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Înaintea de marea finală a sezonului 12 de la „Chefi la cuțite”, Antena 1 a anunțat că Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din acest proiect. Cei trei jurați au refuzat să filmeze pentru următorul sezon, iar motivul ar fi oboseala acumulată din cauza filmărilor.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În curând la Antena 1 va începe „Chefi la cuțite”, sezonul 13, iar juriul va fi format din patru bucătari, nu trei așa cum telespectatorii erau obișnuiți până acum.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Florin Dumitrescu a anunțat că este pregătit să revină în bucătărie după scurta vacanță pe care a avut-o. „Gata, m-am întors la treabă”, a anunțat bucătarul pe Instagram, în ce terminase de pregătit niște preparate delicioase.

Fanii sunt curioși să afle la ce restaurant poate gusta mâncarea lui Chef Florin Dumitrescu, însă bucătarul nu le-a oferit un răspuns încă. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite” este foarte pasionat de ceea ce face, iar recent spunea care sunt motivele pentru care nu vrea să își deschidă propriul restaurant.

„Eu de ce nu îmi fac cârciumă în momentul ăsta? Eu nu îmi fac cârciumă pentru că tu, ca și client, nu ești disponibil să îmi dai două ore din viața ta, să te așezi la masă, să te lași purtat de ospătari, de bucătari, de service, de ambient, de tot ce se întâmplă acolo, să te lași purtat de val și la final să zici ce experiență ai avut.

Nu! Tu vii la cârciumă să epatezi. 2 – să mănânci de foame, 3 – să te faci văzut, 4 – că e mișto să fii pe acolo”, a explicat Florin Dumitrescu.

Pe contul de Instagram, Florin Dumitrescu a vorbit despre motivul din spatele plecării de la Antena 1. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite le-a mărturisit internauților faptul că, pentru moment, nu poate să dezbată prea mult aceste zvonuri ( – că a fost nemulțumit de banii primiți de la Antena 1).

El a precizat că atunci când va veni momentul potrivit o va face. „Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă.

Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191