Apar si primele demisii la nou-infiintata Termo Ploiesti. Directorul si un membru AGA, au plecat acasa

Apar si primele demisii la nou-infiintata Termo Ploiesti. Directorul si un membru AGA, au plecat acasa

Apar si primele demisii, la nici o luna de la infiintarea societatii Termoficare Ploiesti.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Atat directorul Vasile Ionescu, dar si Cristi Ganea, membru in AGA, au demisiomat din functiile detinute.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Reamintim că în ședința Consiliului Local de luni, 31 octombrie, primarul Ploieștiului Andrei Volosevici i-a cerut directorului Termo, Vasile Ionescu, să demisioneze din cauza faptului că a ratat rezervarea de gaze la preţ subvenţionat pentru luna octombrie, punând operatorul să le plătească la un tarif aproape dublu. Prejudiciul estimat pentru această greșeală este de 1,7 milioane de lei.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

În timpul şedinţei de luni a Consiliului Local, primarul Andrei Volosevici a făcut o prezentare privind situaţia rezervărilor de gaze, reclamând că Termo Ploieşti a ratat o rezervare de 16.000 mW, care ar fi fost mai mult decât suficientă pentru asigurarea necesarului de apă caldă şi căldură până la finele lunii octombrie, ajungând să semneze un contract pentru o cantitate de până la 40.000 mW cu un furnizor de ultimă instanţă, informeaza Ziarul Incomod.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191