Apar si primele demisii la nou-infiintata Termo Ploiesti. Directorul si un membru AGA, au plecat acasa

Apar si primele demisii la nou-infiintata Termo Ploiesti. Directorul si un membru AGA, au plecat acasa

Apar si primele demisii, la nici o luna de la infiintarea societatii Termoficare Ploiesti.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Atat directorul Vasile Ionescu, dar si Cristi Ganea, membru in AGA, au demisiomat din functiile detinute.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Reamintim că în ședința Consiliului Local de luni, 31 octombrie, primarul Ploieștiului Andrei Volosevici i-a cerut directorului Termo, Vasile Ionescu, să demisioneze din cauza faptului că a ratat rezervarea de gaze la preţ subvenţionat pentru luna octombrie, punând operatorul să le plătească la un tarif aproape dublu. Prejudiciul estimat pentru această greșeală este de 1,7 milioane de lei.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În timpul şedinţei de luni a Consiliului Local, primarul Andrei Volosevici a făcut o prezentare privind situaţia rezervărilor de gaze, reclamând că Termo Ploieşti a ratat o rezervare de 16.000 mW, care ar fi fost mai mult decât suficientă pentru asigurarea necesarului de apă caldă şi căldură până la finele lunii octombrie, ajungând să semneze un contract pentru o cantitate de până la 40.000 mW cu un furnizor de ultimă instanţă, informeaza Ziarul Incomod.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191