Apelul făcut de Oana Roman după ce ea și fiica ei s-au întors din Laponia. „Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Nu a venit nimeni să ne ia”

Apelul făcut de Oana Roman după ce ea și fiica ei s-au întors din Laponia. „Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Nu a venit nimeni să ne ia”

Oana Roman și fiica ei Isabela s-au întors din Laponia, acolo unde au petrecut o vacantă de câteva zile. Din păcate, la întoarcerea în România, cele două au avut parte de un incident neplăcut, așa că vedeta a apelat la ajutorul celor care o urmăresc în mediul virtual.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

„Dragii mei, am nevoie de ajutorul vostru. Poate se întâmplă o minune. Aseară, Isabela și-a pierdut telefonul în aeroport, când căram singură bagajele ca să găsim un taxi și l-a pierdut pentru că era foarte supărată că nu a venit să ne ia nimeni de la aeroport. Așa a simțit ea, să sufere din cauza asta. Telefonul încă sună, eu tot sun și nu răspunde nimeni.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

E pierdut pe acolo prin aeroport, undeva pe la terminalul sosiri, înăuntru, în parcare, nu știu. Este un telefon (…) cu o husă transparentă. Nu e vorba de telefon, ci de pozele pe care Isa le avea și numerele de telefon ale colegilor și ale prietenilor. Dacă cineva găsește acel telefon, vă rog să ni-l dați înapoi. Pentru Isa ar fi important”, a mărturisit Oana Roman, într-un filmuleț postat pe pagina ei de Instagram, potrivit Wowbiz.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Vedeta nu s-a ferit și a vorbit și despre costurile unei vacanțe de acest gen. Oana Roman le-a spus fanilor săi la ce tarife să se aștepte dacă își doresc o astfel de experiență. „Zbor charter direct cu prețuri de la de euro de persoană, pachet complet cu cazare, zbor și activități incluse”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

L-a acuzat pe Marius Elisei că nu se implică în creșterea fiicei sale

Pe 3 septembrie, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv. Acesta și-a luat toate bunurile și a părăsit casa în care locuia cu vedeta și cu fiica lor. Imediat după separare, el și-a refăcut viața, are o nouă relație și s-a mutat deja cu noua iubită.

Marius Elisei i-a făcut cunoștință partenerei sale cu Isabela, fiica lui și a Oanei Roman, timp în care Oana Roman a lansat mai multe acuze la adresa lui. În mediul online, vedeta a susținut că acesta nu se implică deloc în creșterea fetiței, că nici măcar nu îi plătește pensie alimentară.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191