APP cere ancheta pentru abuzurile din pandemie. „Zeci de mii de decese cauzate de lipsa tratamentului si de vaccinarea fortata, ingroparea oamenilor in saci negri de plastic, fara slujbe religioase”

APP cere ancheta pentru abuzurile din pandemie. „Zeci de mii de decese cauzate de lipsa tratamentului si de vaccinarea fortata, ingroparea oamenilor in saci negri de plastic, fara slujbe religioase”

Miercuri, 23 noiembrie 2022, partidul Alianta Pentru Patrie – condus de Codrin Stefanescu – a solicitat public Guvernului sa inceapa demersurile pentru tragerea la raspundere a tuturor celor care se fac vinovati de nenorocirile din pandemie: incepand cu decesele cauzate de lipsa tratamentului pentru COVID si alte boli, dar si provocate de vaccinarea fortata, si terminand cu amenzile al caror caracter abuziv a fost constatat definitiv de catre instante, prin anularea lor. La acestea se adauga batjocorirea decedatilor, prin ingroparea lor in saci negri de plastic (fara slujbe religioase si cu acces limitat pentru rude si prieteni), precum si banii cheltuiti aiurea de catre Guvern pe izolete, spitale de carton, doze de vacin si nu numai.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Inainte de a va lasa sa cititi comunicatul partidului, precizam ca Inalta Curte a anulat doar pasajul din HG 1183/2021 privind certificatul verde, nu intreaga hotarare de Guvern, care a prelungit starea de alerta din noiembrie pana in decembrie 2021.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Redam comunicatul APP:

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„Pentru Starea de urgenta prelungita abuziv si ilegal trebuie sa raspunda imediat penal si administrativ, in fata romanilor, autorii ei!

Alianta Pentru Patrie cere Guvernului sa prezinte de indata in fata romanilor toate masurile pe care le ia pentru destituirea din functiile publice si tragerea la raspunderea penala si administrativa a celor care se fac vinovati de prelungirea ilegala si abuziva a ”Starii de Urgenta”!

Pe 18 noiembrie, I.C.C.J. s-a pronuntat prin Hotarare definitiva si irevocabila: starea de alerta in Romania a fost prelungita ilegal!

Mai exact, I.C.C.J. a respins recursul formulat de Guvernul Romaniei, respectiv Comitetul National pentru Situatii de Urgenta (CNSU), reprezentat de Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) si Ministerul Afacerilor Interne (MAI), impotriva sentintei nr. 1796 din 3 decembrie 2021, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti.

Mai mult chiar, I.C.C.J. a spus clar si raspicat ca HG nr. 1183/2021, prin care s-au impus si prelungit toate ororile medicale si administrative din pandemie, a fost o lege cu prevederi ilegale, neconstitutionale si abuzive.

Si pentru ca Alianta Pentru Patrie a criticat si s-a opus la vremea respectiva tuturor nedreptatilor flagrante facute de autoritatile statului asupra romanilor, someaza Guvernul sa iasa public si sa arate masurile concrete luate impotriva vinovatilor care au comis ilegalitatile si abuzurile halucinante, dintre care reamintim:

– Sute de mii de romani au fost lipsiti de consult, ingrijire si tratament medical, unii dintre acestia chiar au fost scosi pe targi, cu forta, din spitale, si toate acestea pentru ca ati declarat ca doar Covid 19 se trateaza.

– Zeci de mii de decese cauzate de situatia prezentata anterior.

– Zeci de mii de decese cauzate de vaccinarea fortata si precaritatea tratamentului impotriva Covid 19, chiar daca anumiti medici au prezentat scheme optime si ieftine de medicatie, cum este exemplul doctoritei Flavia Grosan.

– Ororile de neimaginat cu ingroparea oamenilor in saci negri de plastic, fara slujbele religioase traditionale, si fara ca familiile sa-si poata vedea sau lua macar adiode la cei dragi.

– Romanii au ars de vii si au murit carbonizati, in cele 11 incendii declansate in Sectiile A.T.I. ale tot atator spitale, si nici pana la aceasta ora vinovatii nu sunt trasi la raspundere.

– Peste 300.000 de amenzi in valoare totala de 570 de milioane de lei (peste 120 de milioane de euro), aplicate pe perioada starii de urgenta, celor care au incalcat restrictiile din ordonantele militare.

– OUG 129/2021, 149.560 de romani au fost amendati dupa ce s-au intors din strainatate, pentru ca nu au completat formularul PLF (Passenger Locator Form – formularul de localizare al persoanei). Valoarea amenzilor date doar in perioada 25.12.2021 – 31.01.2022 a fost in cuantum de 360.991.000 lei.

– Aproximativ 80% dintre amenzi au fost contestate in instanta, si au blocat activitatea judecatoreasca.

– Toate achizitiile si cheltuielile de-a dreptul nebunesti, incepand de la izolete, spitale-cort, amenajare spitale de carton, pana la sutele de milioane de doze de vaccinuri, achizitii asupra carora nici pana-n momentul de fata nu s-au finalizat cercetarile penale si trimiterea dosarelor in instanta (Chiar Crin Bologa – Procurorul sef al D.N.A. a afirmat public ca 133 de dosare au fost inregistrate la DNA de la inceputul pandemiei, si ca: ” (…) este foarte grav ca unii cetateni, cu functie de conducere in statul roman, sa profite de aceasta situatie grava si sa se imbogateasca pe seama bolii, pe seama suferintei oamenilor. (…) Sunt persoane importante, de la diferite niveluri ale statului roman, si la nivel local dar si la nivel central”.

– Numai in 2020, Guvernul PNL-USR, a cheltuit pe seama pandemiei 4,85% din PIB-ul Romaniei, si Guvernul PSD-PNL-UDMR -3,81 din P.I.B. in 2021, adica peste doua miliarde de euro, in afara de sumele, provenite din imprumuturile externe.

Adica din cele 54 de miliarde de euro imprumutati de Florin Citu, pentru care nu exista nici pana in ziua de astazi, o justificare oficiala, asupra utilizarii acestor sume imense. Mai mult decat atat, de 12 luni, Guvernul refuza sa raspunda la intrebarile puse de mass-media, legate de scopul si cheltuirea acestor sume.

In legatura cu cele de mai sus, presa din Romania a adresat alte zeci de intrebari, la care nu a primit raspuns, vis a vis de masurile ilegale luate de Guvern si Presedintie, din care prezentam mai jos un pasaj in ”facsimil”.

‘Luand act de propunerea Guvernului pentru prelungirea starii de urgenta, precum si de Hotararea CSAT nr. 51/2020 privind necesitatea prelungirii starii de urgenta si planul de actiune la prelungirea starii de urgenta,

In temeiul prevederilor art. 93 alin. (1) si ale art. 100 din Constitutia Romaniei, republicata, precum si ale art.3, art. 10 si art.15 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul starii de asediu si regimul starii de urgenta, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr.453/2004, cu modificarile si completarile ulterioare,

Presedintele Romaniei decreteaza:

Art. 1. – Incepand cu data de 15 aprilie 2020, se prelungeste cu 30 de zile starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei, instituita prin Decretul nr.195/2020, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 212 din 16 martie 2020.

Art. 2. – Pentru prevenirea raspandirii COVID-19 si realizarea managementului consecintelor, raportat la evolutia situatiei epidemiologice, pe durata starii de urgenta este restrans exercitiul urmatoarelor drepturi si libertati, proportional cu gradul de realizare al criteriilor prevazute de art. 3 alin. (5):

a. libera circulatie;

b. dreptul la viata intima, familiala si privata;

c. inviolabilitatea domiciliului;

d. dreptul la invatatura;

e. libertatea intrunirilor;

f. dreptul la greva;

g. dreptul de proprietate privata;

h. libertatea economica’.

Alianta Pentru Patrie someaza Guvernul sa-si asume raspunderea in mod oficial pentru tragediile si dramele pe care le-a provocat romanilor, pentru cele peste 150.000 de dosare aflate pe rol in urma acestor abuzuri, pentru inchiderea activitatilor comerciale ale firmelor romanesti si falimentarea acestora, pentru distrugerea sistemului HORECA, pentru amenzi, arestari, catuse, perchezitii si pentru pensionarii terorizati, hartuiti si tarati pe asfalt catre dube, pentru aberatii de tipul ”purtatului mastii in mod necorespunzator”.

Alianta Pentru Patrie va cere si in Parlament, in mod oficial, ca Guvernul sa inceapa procedurile de destituire din fuctiile publice, a celor vinovati, incepand de la ministrii, secretari de stat, sefi de comisii, si terminand cu ”Comandamentul” condus de Arafat”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191