Aproape jumătate de țară intră în câteva ore sub avertizări cod galben și portocaliu de ploi torențiale, grindină și vijelii. În București continuă canicula

Aproape jumătate de țară intră în câteva ore sub avertizări cod galben și portocaliu de ploi torențiale, grindină și vijelii. În București continuă canicula

Codul portocaliu de furtuni va fi în vigoare în intervalul 24 septembrie, ora 15 – 25 septembrie, ora Potrivit ANM, în județele Timiș, Arad, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj și zona de munte a județului Hunedoara vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de l/mp și izolat de peste 70 l/mp.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

image

Ploi, grindină și furtuni în aproape jumătate de țară

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 24 septembrie, ora 13 – 25 septembrie, ora 10

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică

În Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Transilvaniei și a Olteniei vor fi perioade cu averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, rafale în general de km/h și pe alocuri grindină și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de l/mp și izolat de peste l/mp.

15 județe vor fi afectate de avertizările de vreme rea, în următoarele ore: Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Timiș.

Vreme caldă în București

Vremea în Capitală se va menține călduroasă, până luni dimineață, cu disconfort termic ridicat şi indice temperatură-umezeală ce posibil vadepăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, anunță Administrația Națională de Meteorologie. Meteorologii afirmă că temperatura maximă va fi de de grade, iar cea minimă de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, rafale de până la km/h, după-amiaza și seara.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191