Apropiații vin să-și ia adio de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru, alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei / VIDEO

Apropiații vin să-și ia adio de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru, alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei / VIDEO

Apropiații vin să-și ia adio de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru este alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei. Avem imagini de la biserica unde a fost depus trupul neînsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman și asta pentru că paparazzii , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, sunt acolo!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu doar două zile și a lăsat multă durere în urma ei. Acum, sicriul cu trupul neînsuflețit al fostei soții a lui Petre Roman a fost adus la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din Capitală. Cei apropiați au venit să-și ia adio de la ea.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Apropiații vin să-și ia rămas-bun de la Mioara Roman! Mihai Mitoșeru a ajuns la biserică

Apropiații vin să-și ia rămas-bun de la regretata Mioara Roman! Mihai Mitoșeru a ajuns la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București și este acum alături de Oana Roman, în cele mai grele momente din viața ei.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Prezentatorul a venit să-i aducă un ultim omagiu mamei vedetei, dar și să fie alături de ea în aceste clipe cumplite. El a venit cu o coroană cu flori albe, aceeași non-culoare pe care o are și sicriul cu trupul său neînsuflețit.

Petre Roman este primul care a venit să-și ia adio de la fosta lui soție

Petre Roman este primul care a venit să-și ia adio de la fosta lui soție. Pentru Mioara Roman, fostul ei soț a fost mult mai mult decât un partener de viață, astfel că a reprezentat iubirea ei profundă, care a însoțit-o într-o călătorie plină de încercări și bucurii. Cei doi au fost un cuplu longeviv din lumea politică. Căsătoria celor doi a avut o durată de 34 de ani și a fost văzută ca un exemplu de stabilitate și devotament.

Totuși, în 2007, relația lor de dragoste a cunoscut un moment dureros de despărțire. Fostul prim-ministru al României și Mioara Roman au hotărât să încheie relația, iar motivul acestei separări a fost apariția unei alte femei în viața lui Petre Roman, Silvia, actuala sa soție.

Astăzi, el i-a adus un omagiu discret regretatei Mioara Roman. Fostul prim-ministru a petrecut câteva momente în interiorul bisericii unde este sicriul femeii, i-a adus flori fostei sale soții, iar mai apoi a plecat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191