Artist de manele, înșelat de soție! A prins-o cu „mâța în sac”! Cine este bărbatul cu care l-a tradus soția

Artist de manele, înșelat de soție! A prins-o cu „mâța în sac”! Cine este bărbatul cu care l-a tradus soția

Artistul și soția lui s-au căsătorit din dragoste, au trecut împreuna prin multe momente dificile, iar acum, când totul parea să mearga bine în viața lor, femeia a călcat pe bec! Bărbatul își acuză partenera de infidelitate, ba mai mult spune că il cunoaște pe presupusul amant al soției!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Iout Frumușelu, căci despre el este vorba, a trecut prin momente de coșmar atunci când si-a prins soția cu „mâța în sac”. Cei doi au mai trecut prin momente dificile în urmă cu aproximativ 6 luni, atunci când atât el cât și partenera sa, au fost atacați în centrul vechi al Capitalei. Atât artistul, cât și femeia au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Artist de manele, înșelat de soție! A prins-o cu „mâța în sac”! Cum a descoperit infidelitatea

Chiar dacă la acel moment femeia i-a fost alături și l-a susținut necondiționat pe manelist, ceea ce urma să se intâmple l-a rănit enorm pe Ionuț. Cântărețul ne-a povestit ce i-a atras atenția și cum a hotărât să își „investigheze” soția, alături de care are si un băiețel în vârstă de 2 ani si jumătate.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

După ce Ionut Frumușelu a aflat codul de acces al soției, bărbatul și-a dus planul la bun sfârșit și i-a instalat femeii un program pe telefon. Ș cum de ce îți este frică nu scapi, manelistul a descoperit mesaje compromițătoare între soția lui și un alt bărbat. Ce este de-a dreptul șocant, este faptul că artistul îl cunoștea pe acesta, aveau o relație de prietenie. Ba mai mult, cântărețul spune despre acest presupus amant al soției că este un personaj cunoscut, însă a preferat să îi tină secret numele, momentan.

Ce decizie a luat manelistul

În prezent artistul s-a despărțit de cea care i-a dăruit un copil și spune că nu știe dacă va putea trece vreodată peste ceea ce a văzut cu ochii lui. Acesta a plecat din căminul conjugal de câteva zile și urmează să stabilească cum vor proceda cu băiețelul pe care îl au împreună. Contactată de reporterii , Simona, soția cântărețului nu a dorit să facă nici un fel de declarații.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191