Artista Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza. „Nici bună ziua nu știe să dea. Nu mi-a plăcut niciodată”

Artista Carmen Rădulescu, declarații neașteptate despre Loredana Groza. „Nici bună ziua nu știe să dea. Nu mi-a plăcut niciodată”

Artista de muzică ușoară Carmen Rădulescu, în vârstă de 60 de ani, a făcut mărturisiri neașteptate despre Loredana Groza. Reactia interpretei a venit după ce invitată la „Matinal pe roți” de la Sens TV, ea a fost provocată să vorbească despre artistă și despre evolutia acesteia în muzică.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Solista Carmen Rădulescu a fost provocată să vorbească despre colega ei de generație. Prezentă zilele trecute la „Matinal pe roți” emisiunea de dimineață de la Sens TV, Carmen Rădulescu a spus ce crede despre Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

A fost întrebată de ce nu îi place Loredana, asta după ce moderatorii au observat că pe invitata lor o deranjează atunci când ei vorbesc despre evoluția vedetei.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Sărumâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea.

Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu despre Loredana, potrivit

Loredana Groza s-a remarcat de la 16 ani, în 1986, când a participat pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia, unde a câștigat „Marele Premiu”, fiind atunci cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Loredana Groza are 53 de ani și este una dintre cele mai iubite artiste din România. În cadrul unui podcast, vedeta a vorbit despre perioada în care a vândut 1,5 milioane de albume (albumul „Bună seara, iubite!”) și despre cât a încasat atunci.

„Acest album „Bună seara, iubite!” s-a vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Îți dai seama… Un record absolut. Discuri cumpărate fizic. Și costa ceva un disc, să știi.

Nu mă așteptam să mă îmbogățesc. Sunt mulți artiști care vin la mine, să colaborăm, muzicieni, artiști… Dar noi cât câștigăm? Înainte să facă ceva. Mi se pare o întrebare… Cred că oamenii ar trebui să înțeleagă că înainte să ceri ceva trebuie să dai ceva. Și să nu aștepți ceva în schimb. Pentru că numai atunci se leagă lucrurile. Atunci Universul lucrează pentru tine. Când aștepți ceva în schimb, lucrul este făcut de mântuială”, a spus Loredana Groza, potrivit Cancan.

Loredana Groza a vorbit și despre suma pe care a încasat-o în urma vânzării celor 1,5 milioane de albume „Bună seara, iubite!”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191