Așa arăta în copilărie cea care azi e cea mai curtată româncă. Asemănarea cu fiica ei este izbitoare

Așa arăta în copilărie cea care azi e cea mai curtată româncă. Asemănarea cu fiica ei este izbitoare

Are 36 de ani și este una dintre cele mai frumoase femei din România, extrem de apreciată peste hotare. S-a iubit cu bărbați celebri, iar idilele ei au ținut prima pagină a publicațiilor din Italia sau SUA. Prin frumusețea sa a cucerit staruri de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler, cu care a avut relații ce păreau la un moment dat foarte serioase. De altfel, Gerard Butler a venit în România pentru ea. Desigur, este vorba despre M ădălina Ghenea. A fost criticată că și-a făcut multe operații esttetice la nivelul feței și ca să închidă gura cârcotașilor a făcut publică o poză cu ea din copilărie.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie

Pe rețelele sociale a fost acuzată de-a lungul timpului că ar avea multe operații estetice atât la nivelul feței cât și a trupului.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Fotomodelul a publicat o fotografie cu ea din copilărie în care se poate observa că anumite trăsături sunt aproape identice cu cele de la maturitate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Actrița și fotomodelul a postat pe rețelele sociale o fotografie veche în care ea are în jur de 5 ani. Buzele, nasul, ochii și sprâncenele par să-și păstrat naturalețea și la maturitate.

De altfel, Mădălina Ghenea a scris, atunci când a publicat fotografia, că nu a apelat niciodată la intervențiile chirurgicale.

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea

Actrița este mama unei fetițe pe care o ține departe de fotografi și evită să o expună pe rețelele sociale. Charlotte, la cei 6 ani pe care îi are acum, este de o frumusețe răpitoare, moștenind trăsăturile mamei sale.

Într-un gest rar, actrița a postat pe una dintre rețelele sociale două fotografii cu fetița ei.

„De când ți-am auzit primul țipăt și ți-am văzut ochii minunați, inima mi-a fost furată. Și a fost cel mai frumos hoț pe care l-am văzut vreodată” , a fost mesajul care a însoțit fotografiile postate pe Instastory.

În prima fotografie, Mădălina Ghenea a surprins-o pe fiica ei într-o cadă plină cu spumă.

„Când văd poze cu C ( Charlotte) îmi ia o secundă să-mi dau seama dacă e ea sau sunt eu în ele”, a scris vedeta.

Următoarea imagine este cu Charlotte în pat, când doarme.

Matei Startan este tatăl fetiței Mădălinei Ghnea. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar care până la urmă s-a sfârșit. Mădălina Ghenea s-a mutat cu fetița lor în Italia. Matei Stratan, care provine dintr-o familie extrem de înstărită, are propria companie și face muzică pentru filme.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191