Asasinii omului de afaceri din Sibiu sunt pakistanezi. Locuiau cu chirie, aproape de vila lui Adrian Kreiner

Asasinii omului de afaceri din Sibiu sunt pakistanezi. Locuiau cu chirie, aproape de vila lui Adrian Kreiner

Imaginile apărute luni pe rețelele sociale, în care apar cei trei presupuși asasini după atacul asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, au deschis noi piste în anchetă. Polițiștii au descins luni seara la un apartament, situat în apropiere de vila lui Adrian Kreiner în care cei trei au locuit cu chirie înainte de atac. Anchetatorii au aflat că principalii suspecți nu sunt români. Ei sunt de naționalitate pakistaneză. Peste 50 de polițiști sunt implicați în rezolvarea cazului Kreiner, iar cercul de suspecți a fost extins și asupra anturajului omului de afaceri din Sibiu.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ascuzătoarea ucigașilor

Polițiștii au descins luni seara într-un apartament de pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Aici ar fi stat cei trei cetățeni pakistanezi, principalii suspecți în uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner. Apartamentul era închiriat.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Luni a apărut pe rețelele sociale un filmuleț de 25 de secunde în care apar trei bărbați, presupușii criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner. Aceștia apar într-un cartier la 25 de minute de atac. În imagini se observă cei trei, mergând în șir indian. Fețele lor sunt acoperite cu cagule. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere montată într-un balcon.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Au acționat pe cont propriu sau la comnadă

Potrivit unor surse din anchetă, citate de presa locală, anchetatorii au un cer ce suspecți și din anturajul lui Kreiner.

O dată identificați, prinderea celor trei asasini ar putea fi o chestiune de ore. De aici, anchetatorii vor căuta să afle dacă cetățenii de naționalitate pakistaneză au acționat pe cont propriu sau la comandă, dacă au fost plătiți de cineva să-l ucidă pe Adrian Kreiner

La cum arată până în acest moment datele din anchetă, e posibil ca aceasta să fi fost principala misiune a agresorilor și anume să-l elimine pe omul de afaceri.

Omul de afaceri a fost torturat

Potrivit unir surse din anchetă, Adrian Kreiner a fost bătut circa 40 de minute. Înainte, tâlharii i-au acoperit fața, apoi i-au legat mâinile la spate. A fost bătut crunt, apoi înfășurat într-un covor, unde din cauza lipsei de aer, a intrat în stop cardiorespirator.

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191