Asociația Câmpina Curată lansează o campanie împotriva mitei electorale înaintea alegerilor din 2024

Asociația Câmpina Curată lansează o campanie împotriva mitei electorale înaintea alegerilor din 2024

Asociația Câmpina Curată lansează campanie o împotriva mitei electorale înaintea alegerilor din 2024

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

În contextul începerii perioadei de campanie electorală, Asociația Câmpina Curată a făcut un apel către cetățenii municipiului, subliniind importanța votului ca datorie civică și a integrității alegerilor din 9 iunie pentru dezvoltarea și liniștea comunității.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cu preocupare față de fenomenul mitei electorale, organizația demarează o campanie de conștientizare și îndeamnă la raportarea acestor practici.

În efortul său de a ilustra și de a sensibiliza comunitatea asupra pericolelor mitei electorale, Asociația Câmpina Curată a tipărit pliante și benzi desenate explicative. Aceste materiale sunt concepute pentru a facilita înțelegerea fenomenului și pentru a încuraja cetățenii să se implice în asigurarea unui proces electoral corect și transparent.Totodata, Asociatia Campina Curata a transmis si un comunicat de presa pe acest subiect:


Având în vedere istoricul și practicile electorale din municipiul Câmpina, care au fost umbrite de numeroase incidente legate de mita electorală, unele implicând chiar fețe bisericești și ofițeri de Poliție, demersul Asociației Câmpina Curată este cu atât mai binevenit și necesar pentru a contracara aceste tendințe îngrijorătoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191