ASOCIAȚIA PENTRU COMBUSTIBILI SUSTENABILI -INIȚIATIVA ARCA SUSTENABILITĂȚII ACS – propune, prin tematica prezentei conferințe, întemeierea unei regiuni de interes pentru nanțarea proiectelor de dezvoltare sustenabilă a comunităților orientate spre progres.
Propunem dezvoltarea primelor consorții administrative menite să ofere servicii publice la rang de excelență, în ceea ce privește rețelele de infrastructură și interconectivitatea între obiectivele industriale.
Adevărul lui Andrei Volosevici: un interviu “pe bune” despre realitatea din ultimii 4 ani
DETALII – ACS Conferinta Sustenabilitatii Prahova 2023
Prin consecință, promovăm dezvoltarea regiunilor industriale în parametri competitivi globali cât și turistici, bogate în frumusețe naturală imposibil de egalat pe suprafața planetei, accentuată de valori culturale inestimabile și oferte competitive ca preț, dar imbatabile în ceea ce privește paleta extinsă de potențiale servicii.
Considerăm că la nivelul regiunilor din România, inserția tehnologiilor inovative, precum combustibilii sustenabili în industrii și transporturi, nu este sucient propagată pentru a genera o evoluție în implementarea acestora, in poda legislației și normelor europene care vin să impună o implementare agresivă, pe care ACS consideră că administrația publică regională și mediul de afaceri nu o va putea asimila fără pierderi de resurse esențiale. În acest sens, ne angajăm să promovăm combustibilii sustenabili, precum gazul natural, GNL, GNC, Hidrogen pentru transporturi, într-o regiune de acces în România, unde considerăm că trebuie intersectate ecient căile de transport multi-modal pentru a putea dezvolta acces ecient a combustibililor către marii consumatori, atât din industrii cât și din transporturi, din regiune.
În calitate de președinte ACS, Vlad Stoicescu angajează 20 ani de experiență în strategie organizațională, evoluând prin corelarea tuturor demersurilor Asociației la rigori academice. Directorul executiv al asociației, expert în transporturi cu specializare în proiecte de economie circulară. Echipa de consultanți ACS angajează permanent vaste cunoștințe în domeniul nanțelor și energiei, cu specializarări în energie verde, conform taxonomiei U.E. Asociația pentru Combustibili Sustenabili este înințată pentru a promova gradual tranziția la consumul de resurse NET 0 emitente de gaze cu efect de seră. Pe termen mediu și scurt, asociația promovează gazul natural ca și combustibil pentru alimentarea industriilor prelucratoare cât și a celor de transport, ind alegerea optimă pentru consolidarea strategiilor de dezvoltare organizațională pe termen mediu și lung prin tranziția graduală la hidrogen. În tranziția către utilizarea hidrogenului ca sursă principală de alimentare a dinamicii economice, ACS încurajează utilizarea GNL și GNC, dar și a mijloacelor de transport cu propulsie electrică alimentate din resurse energetice curate, inclusiv centralele alimentate de gaz natural tehnologizate cu aparatură pentru captura carbonului. Prin participarea extraordinară a Romgaz la eforturile naționale de tranziție la utilizarea combustibililor sustenabili în industrie și transporturi, ACS reușește să dezvolte infrastructura conceptuală pentru viitorul energetic al României. Westinghouse contribuie cu tehnologie revoluționară pentru producția energiei sustenabile și alimentarea consumatorilor din industrii, transporturi și pentru largul consum în societate. ACS este înințată de Linde, Messer, Intergas, Avangarde Safety, Inaq Consulting și persoane zice din structura executivă. Vitaro Energy – Vitol, Solaris Bus, INVOKER TRANSIT, KonnectCity, Țuca Zbârcea & Asociații s-au alăturat, pe parcurs, demersurilor ACS. Asociația promovează digitalizarea ca vehicul de management pentru tranziție ecientă și echitabilă, pentru consumul ecient de resurse și reducerea pierderilor din procesele corporative. 3E, platforma digitală dezvoltată pentru monitorizarea ESG de către ACS și KonectCity se lansează pentru sprijinul organizațiilor din România și nu numai.