„Asta îi reproșez”. Andreea Antonescu a rupt tăcerea! Nu s-a mai abținut și a spus care este cel mai mare defect al Andreei Bălan

„Asta îi reproșez”. Andreea Antonescu a rupt tăcerea! Nu s-a mai abținut și a spus care este cel mai mare defect al Andreei Bălan

În anii 2000, trupa Andre făcea furori în rândul adolescenților. Anii au trecut, iar trupa deja făcuse istorie. Și totuși, pe baza unor neînțelegeri, Andreea Antonescu (40 de ani) și Andreea Bălan (39 de ani) au decis să meargă pe drumuri separate, ca mai apoi să aleagă să-și reînvie prietenia și să readucă la viață trupa Andre. Fiind destul de apropiate și cunoscându-se destul de bine una pe cealaltă, invitată în podcastul „Ameritat” cu Nasrin, Andreea Antonescu a purtat o discuție deschisă și liberă, și a menționat printre multe altele și care este cel mai mare defect al Andreei Bălan.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Andreea Antonescu (40 de ani) este una dintre artistele de la noi care nu se feresc să vorbească deschis despre multe aspecte din viața ei. Ea și Andreea Bălan (39 de ani) au format una dintre cele mai de succes trupe de muzică din România, trupa Andre. Chiar dacă s-au mai „ciondănit”, au lăsat în spate neînțelegerile și au devenit din nou prietene.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Și cum cele două nu ezită să facă declarații emoționante despre prietenia lor, apropriindu-se și mai mult după participarea la emisiunea „America Express”, când au intrat din nou și mai mult în atenția publicului, Andreea Antonescu a mărturisit care este cel mai mare defect al prietenei sale Andreea Bălan, în cadrul podcastului „Ameritat”.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

„Cel mai mare defect al ei? Nu este conștientă de cum e ea de fapt. Ăsta este marele ei defect. Nu e conștientă de ce om este ea de fapt, mă refer la om bun. Asta îi reproșez. Ăsta e defectul ei. Și crede-mă, cunoscând-o mult mai bine decât o știi tu, ea nu este conștientă de cât de mișto este de fapt”, a mărturisit Andreea Antonescu despre prietena ei din copilărie, Andreea Bălan.  

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au cunoscut succesul împreună și se cunosc încă de mici. De-a lungul anilor, între cele două au existat și momente tensionate, însă acum se înțeleg cât se poate de bine.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191