Atenție! Aceste 3 zodii sunt nemiloase în dragoste și ar putea să-ți rupă inima

Atenție! Aceste 3 zodii sunt nemiloase în dragoste și ar putea să-ți rupă inima

Există trei zodii care sunt nemiloase în dragoste și ar putea să-ți frângă inima: Scorpion, Leu, Fecioară. Pe cât de puternici sunt fiorii iubirii, pe atât de dureroasă este încheierea unei relații, mai ales când te alegi și cu inima frântă din cauza partenerului care se dovedește a fi o persoană care renunță la tot ce aveți și pleacă fără a privi înapoi.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Conform datelor puse la dispoziție de , nativii amintiți mai sus sunt atât de nemiloși în iubire și pot să-ți frângă inima. Descoperă din rândurile de mai jos la ce trebuie să te aștepți dacă vei avea de-aface cu ei. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Leul 

Leii sunt, fără dar și poate, nativii care frâng inimi fără să le pese. Persoane caracterizate de spiritul aventurii, nu pot sta prea mult într-o relația din cauza nevoii lor permanente de atenție și tind să plece din angajamentul pe care îl au atunci când flacăra iubirii se stinge și se pregătesc să caute pe cineva nou, care îi va face să simtă fiorii pasiunii și ai aventurii. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Așadar, fiți foarte atenți atunci când vreți să vă implicați cu persoane născute în acest semn zodiacal, căci sunt adevărați aventurieri care frâng inimi, deseori fără pic de remușcare. 

Fecioara

Fecioarele fac și ele parte din rândul nativilor care își rănesc partenerii. În cazul lor, fără să vrea, căci nu acesta este scopul cu care intră într-o relație. 

Sunt persoane perfecționiste și extrem de atente la cei din jur, știu ce își doresc cu adevărat și se apreciează la adevărata lor valoare, astfel că puteți rămâne surprinși dacă vor pleca pe nepusă masă atunci când vor observa că nu sunt apreciați și nu li se îndeplinesc așteptările. 

Scorpionul 

Atunci când vine vorba despre o relație în care unul dintre parteneri este Scorpion, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și sinceritate. Urăsc să fie mințiți și să le fie trădată încrederea, astfel că nu au nicio problemă în a pune punct relației, oricât de mult ar iubi și oricât de emotivi ar fi, dacă li s-a greșit cu ceva. 

Totuși, un aspect important trebuie menționat: dacă găsesc persoana față de care simt o conexiune puternică, garantat îi vor fi alături necondiționat și vor fi parteneri loiali. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191