Atentie, soferi! Restrictii de circulatie in zona giratoriului din Tatarani. Se asfalteaza!

Atentie, soferi! Restrictii de circulatie in zona giratoriului din Tatarani. Se asfalteaza!

Soferii sunt sfatuiti sa se inarmeze cu rabdare, astazi, daca aleg sa foloseasca drumul national, spre Barcanesti.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Politistii anunta desfasurarea unor lucrari de asfaltare in zona giratoriului din Tatarani, astfel ca circulatia va fi limitata la o singura banda de mers.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

„INFORMARE

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Azi, 17 ianuarie a.c., pe DN1A, comuna Bărcănești, în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Tătărani, se vor efectua lucrări de frezare și asfaltare.

Având în vedere faptul că pe segmentul de drum indicat vor fi instituite restricții temporare de circulație, polițiștii rutieri vor monitoriza în permanență zona.”, anunta IJP PRAHOVA.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191