Atentie, soferi! Restrictii de circulatie in zona giratoriului din Tatarani. Se asfalteaza!

Atentie, soferi! Restrictii de circulatie in zona giratoriului din Tatarani. Se asfalteaza!

Soferii sunt sfatuiti sa se inarmeze cu rabdare, astazi, daca aleg sa foloseasca drumul national, spre Barcanesti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Politistii anunta desfasurarea unor lucrari de asfaltare in zona giratoriului din Tatarani, astfel ca circulatia va fi limitata la o singura banda de mers.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

„INFORMARE

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Azi, 17 ianuarie a.c., pe DN1A, comuna Bărcănești, în sensul giratoriu de la intrarea în localitatea Tătărani, se vor efectua lucrări de frezare și asfaltare.

Având în vedere faptul că pe segmentul de drum indicat vor fi instituite restricții temporare de circulație, polițiștii rutieri vor monitoriza în permanență zona.”, anunta IJP PRAHOVA.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191