Atentie, soferi! Trafic RESTRICTIONAT pe DN1, la Cornu, pana pe 20 noiembrie

Atentie, soferi! Trafic RESTRICTIONAT pe DN1, la Cornu, pana pe 20 noiembrie

Restricții de circulație pe DN 1, în dreptul localităţii Cornu, judeţul Prahova, pentru următoarele două saptamani, ca urmare a efectuarii unor lucrari pe carosabil.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

INFORMARE IJP PRAHOVA

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

În perioada 8 noiembrie 2022-20 noiembrie 2022, traficul rutier pe DN1, în localitatea Cornu va fi restricționat circulației rutiere, în scopul ” Completare de la 3 la 4 benzi de circulație a sectorului de pe DN1 km 95+100 – 95+400 în localitatea Cornu”.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Lucrările vor fi semnalizate corespunzător.

Recomandăm conducătorilor auto să-și păstreze calmul și să respecte normele rutiere în vigoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191