Au apărut primele imagini cu cei patru români care au murit în accidentul din Veneția. Mircea și familia lui se aflau în autocar / FOTO

Au apărut primele imagini cu cei patru români care au murit în accidentul din Veneția. Mircea și familia lui se aflau în autocar / FOTO

În urmă cu două zile, patru români au murit într-un accident rutier în Italia. Mircea, Mihaela și fiicele lor se aflau în autobuzul care a căzut de pe pod, lângă Veneția. Acum au apărut primele imagini cu cele patru victime care și-au pierdut viața.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Accidentul înfiorător din Veneția a ajuns în atenția tuturor, după ce 21 de persoane au murit, dintre care patru au fost români. Este vorba despre o familie de români, stabilită în Germania de mai mulți ani. Aceștia au murit pe loc, iar impactul le-a fost fatal lui Mircea, Mihaelei și fiicelor lor, care nu au mai avut nicio șansă la viață,

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Au apărut primele imagini cu cei patru morți în accidentul din Veneția

Cei patru români se aflau în Veneția în concediu și făceau parte dintr-un grup de turiști. Aceștia vizitau obiectivele turistice din zonă, iar mai apoi au ales să călătorească cu autocarul, fără să știe ce urmează să se întâmple.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În aceste momente, trupurile lor neînsuflețite au ajuns la morga unui spital de lângă Veneția și urmează să fie repatriate. Acest proces va fi susținut de Ambasada României de la Roma, care a declarat că se va implica în acest lucru, dar și pentru eliberarea certificatelor de deces ale celor patru.

Mircea și Mihaela proveneau din Argeș și Dâmbovița, însă s-au mutat în Germania pentru o viață mai bună. Cei doi locuiau de mai mult timp acolo și își creșteau cele două fetițe, Aurora și Georgiana.

Ce mesaj a transmis Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a reacționat în urma accidentului din Italia, după ce s-a aflat că în autocar se aflau și patru români.

Premierul și-a exprimat regretul profund și a spus că familia celor patru persoane vor fi ajutate pentru a putea să îi repatrieze în România, chiar dacă erau rezidenți în Germania. Familiile lor urmează să ajungă în Italia în orele următoare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191