Au venit colindatorii si la Prefectura Prahova

Au venit colindatorii si la Prefectura Prahova

La Institutia Prefectului Prahiva seria sedintelor de stazi s-a incheiat cum nu se putea mai frumos! Un grup de colindatori a adus atmosfera calda a sarbatorilor in Palatul Administrativ prin cantecele traditionale.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

„Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic Prahova s-a desfășurat de această dată, într-un cadru festiv, fiind prezentat Proiectul ce privește Planul Ședințelor care se vor desfășura în anul 2023.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

Așa cum se obișnuiește, temele propuse abordează subiecte de interes major pentru pensionarii prahoveni și vizează atât domeniul socio-economic cât și domeniul medical.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Delegații organizațiilor reprezentative din județul Prahova au adus aprecieri conducerii Instituției Prefectului pentru buna organizare a ședințelor pe parcursul anul 2022, precum și pentru modul de abordare și soluționare a tuturor situațiilor semalate pe parcursul anului ce ia sfârșit. Ședința s-a încheiat într-un cadru festiv, ansamblul „Florile Toamnei” susținând un recital folcloric cu tema Sărbătorilor de Iarnă.”, se arata in mesajul Prefecturii Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191