„Aveau sânge peste tot. Maşina e pe sfert ruptă!” Impact devastator la intrarea în Pasajul Muncii. Patru bărbați au ajuns la spital

„Aveau sânge peste tot. Maşina e pe sfert ruptă!” Impact devastator la intrarea în Pasajul Muncii. Patru bărbați au ajuns la spital

Accidentul a avut loc puţin după miezul nopţii. Şoseaua era umedă din cauza aspersoarelor pe care primăria le-a montat pentru a uda gazonul. La intrarea în pasaj, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe spaţiul verde care desparte cele două sensuri de mers. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Ana Grigore – reporter Observator:Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost proiectată la câţiva metri distanţă şi aruncată în peretele pasajului. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Băiat: Aveau sânge peste tot. Dacă vedeţi maşina e pe un sfert ruptă.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Bărbat: Am auzit doar o bubuitură când s-a întâmplat.

În autoturism se aflau patru bărbaţi. Au reuşit să iasă singuri din maşină, dar aveau răni grave, iar medicii au fost nevoiţi să îi transporte la spital. 

Frate victimă: Unul dintre ei este fratele meu şi celălalt, şoferul este colegul meu de muncă. Fratele meu este ok. Şoferul e şi el ok, doar că are răni, dar e conştient. 

Bărbatul aflat la volan a fost transportat la Spitalul Floreasca, doi pasageri la Spitalul Sfântul Ioan, iar unul la Spitalul Pantelimon. 

Bărbat: Viteză, altceva ce putea să fie? Viteză şi de acolo a şi pierdut controlul.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs mai exact accidentul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191