Averea fabuloasă a primarului PSD din Caracal, tatăl celui care administra stația GPL din Crevedia

Averea fabuloasă a primarului PSD din Caracal, tatăl celui care administra stația GPL din Crevedia

Crevedia este o comună din județul Dâmbovița, situată la mică distanță de Capitală și locul unde fiul primarului din Caracal își vedea nestigherit de afaceri. Stația GPL din centrul comunei funcționa bine mersi, deși nu deținea documente sau autorizație de funcționare, după cum a spus chiar șeful IGSU, Raed Arafat. De altfel, avizul fusese retras de ISU încă din 2020. Acționar majoritar al firmei care deținea stația de alimentare GPL se numește Daniel Ionuț Doldurea și este fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea, un personaj cu o avere impresionantă.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Firma lui Daniel Ionuț Doldurea are o cifră de afaceri uriașă

În raportul prelimiar al autorităţilor se arată că firma care administra staţia GPL era închisă încă din 14 octombrie 2020. Într-o intervenție telefonică, Ion Doldurea, primarul din Caracal și tată proprietarului stației GPL a confirmat că firma este închisă, susținând că în locul acela este doar o parcare, doar că exploziile de ieri și răniții care au umplut spitalele din Capitală arată o altă realitate.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Firma Flagas SRL al cărei administrator este Ionuț Doldurea și care este totodată și proprietara stației GPL din Crevedia a fost înfiinţată în anul 1997, iar obiectul de activitate se întinde de la vânzarea de timbre și monede, până la vânzarea de carburanți.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

De-a lungul anilor firma a cunoscut un singur drum. Cel al prosperității.

În ultimul deceniu, cifra de afaceri a SC Flagas SRL a crescut de la 1,2 milioane la 593 de milioane de lei, iar profitul net a atins 32 de milioane de lei anul trecut.

Averea fabuloasă a primarului din Caracal

Se pare că la fel de bine ca fiului său i-a mers și tatălui, primarul din Caracal, Ion Doldurea. Chiar mult mai bine, judecând după averea fabuloasă pe care a strâns-o.

Ion Doldurea se află la primul mandat de primar și a candidat în 2020 din partea PSD. Înainte era un prosper om de afaceri.

Acesta a acumulat o avere semnificativă, incluzând proprietăți imobiliare diverse și opere de artă valoroase.

Chimist de profesie, Doldurea a înființat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburanților, pe care le-a trecut apoi pe numele fiilor săi, potrivit Olt Alert.

Ion Doldurea are peste 20 de case, apartamente și spații comerciale, precum și aproape de euro în conturi, potrivit declarației de avere. De asemenea, familia Doldurea are și un hotel de 5 stele în Caracal și opere de artă evaluate la de euro.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191