Avertisment ANM de ultim moment! Meteorologii au anunțat cod galben de vreme rea. Lista localităţilor afectate

Avertisment ANM de ultim moment! Meteorologii au anunțat cod galben de vreme rea. Lista localităţilor afectate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un nou avertisment de ultimă oră. Specialiștii au actualizat prognoza meteo și au precizat că acest val de aer tropical va aduce furtuni și averse torențiale în mai multe zone din România.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) în următoarea oră se vor semnala descărcări electrice, averse care local vor acumula 20…25 l/mp, intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Specialiștii ANM au anunțat cod galben de vreme rea

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un nou anunț în materie de vreme,. Potrivit specialiștilor ANM, atenţionarea de vreme este valabilă pentru zone din judeţul Cluj până la ora 14:00.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Cod galben

Valabil de la: 20-08-2023 ora 13:15 până la: 20-08-2023 ora 14:00

În zona: Județul Cluj: Mărgău, Beliș;

Se vor semnala: descărcări electrice, averse care local vor acumula 20…25 l/mp, intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni„, se arată în atenţionarea meteo ANM imediată.

Specialiștii au emis un cod portocaliu și unul galben de caniculă

Avertizarea meteo de cod portocaliu este valabilă pe tot parcursul zilei de 21 august 2023.

Luni (21 august 2023) în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Constanța, Ilfov și municipiul București valul de căldură și canicula se vor intensifica. Aici se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 38 și 39 de grade Celsius.

Mai mult, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 de unități.

Avertizare meteo ANM de cod galben

În schimb, avertizarea meteo de cod galben este valabilă pe tot parcursul zilelor de 20 și 21 august 2023.

Astfel că, în intervalul menționat valul de căldură va persista, iar în zonele de câmpie și local în cele de deal și podiș va fi caniculă. Și aici disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Cât despre temperaturile maxime, acestea se vor situa în general între 33 și 37 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 17 și 24 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: Avertisment ANM! Specialiștii au emis un cod portocaliu și unul galben de caniculă. Județele vizate de anunțul meteorologilor

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191