Avocata lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, apariție incendiară pe TikTok. Sorina s-a filmat pe ritmurile trupei BUG Mafia: ”Dacă ai omorât un om…” / VIDEO

Avocata lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai, apariție incendiară pe TikTok. Sorina s-a filmat pe ritmurile trupei BUG Mafia: ”Dacă ai omorât un om…” / VIDEO

Avocata lui Vlad Pascu, șoferul drogat din 2 Mai care a omorât doi tineri, a apărut în ipostaze incendiare pe TikTok. Sorina s-a filmat pe ritmurile unei melodii a trupei BUG Mafia. Mai mult, femeia a apărut și la arest ul unde se află Vlad Pascu și a vorbit aproximativ o oră cu el.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Vlad Pascu a fost arestat timp de 30 de zile, iar astăzi a primit o vizită neașteptată din partea unui avocat misterios. Se pare că persoana care se va ocupa de acest caz a fost schimbată, iar noua avocată este cunoscută de publicul de pe TikTok. Dacă în fața instanței are un comportament impecabil, pe TikTok are o apriție incendiară.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Avocata lui Vlad Pascu a încins spiritele de pe TikTok

După ce a omorât doi tineri și s-au aflat tot mai multe informații despre el, fosta avocată a lui Vlad Pascu a făcut declarații care au contrazis ceea ce se știa despre el. Aceasta a spus că nu este un copil de bani gata, ci face parte dintr-o familie normală. Ei bine, se pare că avocatul tânărului drogat a fost schimbat.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

De cazul său se va ocupa un avocat pe care oamenii au avut ocazia să îl vadă în ipostaze sexy pe TikTok. Sorina a făcut videoclipuri în care a cântat o piesă cunoscută din repertoriul trupei BUG Mafia, însă care nu pare foarte prietenoasă cu legea. Aceasta se referă la alcool sau infracțiuni precum furat sau omorât.

”Tu dormi? Nu dormi! Dacă știi, frate, sa furi, fura tu cum știi! Dacă poți frate sa bei, atunci bea tu pentru toți! Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”, este piesa care se aude în videoclipurile avocatei de pe TikTok.

Ce avere incredibilă au părinții lui Vlad Pascu

Deși primul avocat al șoferului drogat a declarat că acesta face parte dintr-o familie simplă, normală și nu este copilul unor oameni bogați, informațiile care au apărut, ulterior, în spațiul public au contrazis acest lucru.

Ei bine, se pare că tatăl lui Vlad Pascu, Mihai, deține aproximativ 300 de proprietăți, din care are de câștigat bani. Mihai și Miruna Pascu au o avere de câteva milioane de euro.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191