Avocatul Adrian Cuculis, reacție despre ce milionarul Călin Donca a fost arestat pentru 30 de zile: “După Dorian Popa o să mai apară și alții…”

Avocatul Adrian Cuculis, reacție despre ce milionarul Călin Donca a fost arestat pentru 30 de zile: “După Dorian Popa o să mai apară și alții…”

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre cazul milionarului Călin Donca care a fost arestat pentru 30 de zile pentru constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală. Iată ce a spus avocatul!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Călin Donca, unul dintre cei mai bogați români, a devenit viral pe rețelele de socializare, asta după ce oferea sfaturi despre viață. Milionarul a fost arestat pentru 30 de zile pentru evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre cazul lui Călin Donca

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că după ce Dorian Popa a ieșit în mediul online și a spus că a fost înșelat de Călin Donca, se așteaptă ca și alte persoane să îl acuze de înșălătorie.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Trăim acum în 2023 și cam aici sunt business-urile, în zona de criptomonede, în zona de panouri fotovoltaice, în zona de energie. Eu sunt convins că după mesajul acesta ca a ieșit de la Dorian Popa, și bineînțeles hotărârea instanței, o să mai apară și alții care o să spună în sfera asta piramidală că au fost păcăliți.

Nu vă pot da niște nume, dar cunosc cel puțin zece vedete autohtone serioase cu foarte mare impact la public și care au dominat topurile ani de zile, care au fost păcălite, în schema cu criptomonede, și nu mă refer la Donca, mă refer la schema în sine”, a declarat Adrian Cuculis, potrivit

Ce a mai declarat avocatul Adrian Cuculis

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că este convins că procurorii să pună sechestru asigurator și Dorian Popa va reuși să-și recupereze banii respectivi.

”Tot el susține că Donca ar fi preluat o schemă infracțională și ar fi livrat-o mai departe prietenilor și celor din cercul său de apropiați. El nu făcea altceva decât să ia un model infracțional și bineînțeles să îl perpetueze mai departe în cercurile lui de prieteni, dar probabil lucrurile nu se vor opri aici, eu sunt convins că procurorii au pus deja sechestru asigurator și Dorian Popa poate să se constituie alături de ceilalți ca parte civilă și să-și recupereze banii respectivi”, a precizat Adrian Cuculis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191