„Băi gunoiule, păi tu cu noi, mă, faci din astea?” Un bărbat din Capitală şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost bătut cu bestialitate de şase interlopi

„Băi gunoiule, păi tu cu noi, mă, faci din astea?” Un bărbat din Capitală şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost bătut cu bestialitate de şase interlopi

– Băi gunoiule, păi tu cu noi, mă, faci din astea? Cu mine, mă? Cu noi? Că ţi-am dat viaţă. Vrei să te pui tu cu mine? Pun’-te mă, te aştept acasă!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

După ce l-au ameninţat în mai multe rânduri pe Facebook, interlopii au trecut la fapte. Aseară, bărbatul de 47 de ani s-a întânit pe stradă cu un vecin. Din senin, o maşină a apărut în spatele lor, iar 6 indivizi au coborât înarmaţi până în dinţi şi au tăbărât pe el. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Victimă: Astăzi mi-am văzut moartea cu ochii. M-a dărâmat şi pe urmă s-a dat jos 5, 6 persoane. M-au luat în bâte şi cu cuţite. Am fractură la picior, stau două luni de zile cu el aşa, mi-a spart capul în două locuri. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Motivul? Victima refuză să le dea casa pe care şi-a construit-o în urmă cu un deceniu. 

Victimă: Mă ameninţă că nu pot să stau acolo şi că mă taie. Mi-a cerut casa. De 20 de ani muncesc, o viaţă întreagă pentru nepoţi, pentru copii şi să le dau lor casa? 

Fratele bărbatului spune că familia este ameninţată constant de clanul Spoitorilor. Aceştia le-ar cere oamenilor proprietăţile, dar şi taxă de protecţie.

Frate: Ei vor taxe de protecţie. Acum vreo doi ani, alt cumnat de-al lui i-a dat 5000 de euro că şi-a cumpărat un teren pe o stradă. Taxă de protecţie. Noi nu umblăm cu cuţite la noi, noi nu umblăm, ei umblă.

Atacatorii ar face parte din gruparea Garda de Fier, care se ocupă cu proxenetismul și traficul de droguri. 

Victimă: Unul ca mine, un om cu demnitate, un om cu valoare şi cu respect în lume. În viaţă, ca să fii cineva, tre’ să dai dovadă. Tre’ să lupţi pentu numele şi poziţia care o ai. Nu ca nişte gunoaie din astea, să lupţi şi să munceşti în fabrică de conserve şi de mobilă.

Victima a depus plângere la poliţie iar acum aşteaptă oamenii legii să îi pedepsească pe vinovaţi.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul , pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191