Baie de mulțime, la întâlnirea lui Volosevici cu ploieştenii din Mihai Bravu

Baie de mulțime, la întâlnirea lui Volosevici cu ploieştenii din Mihai Bravu

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, continuă să fie prezent în rândul comunității locale, în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Volosevici a fost ieri în cartierele Mihai Bravu și Cina, unde a fost întâmpinat cu căldură de o mulțime numeroasă de susținători.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Primarul a vorbit ploieştenilor, deschis și sincer, despre provocările cu care se confruntă orașul și modul în care acestea pot fi abordate.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„M-am întâlnit în seara aceasta cu ploieștenii din cartierele Mihai Bravu și Cina și m-am încărcat cu energie pozitivă! Am discutat deschis despre toate problemele importante pentru comunitate și sunt convins că împreună vom găsi cele mai bune soluții!” a declarat Volosevici.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191