Băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, a spus primele cuvinte. Micuțul a vorbit cu tatăl lui

Băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, a spus primele cuvinte. Micuțul a vorbit cu tatăl lui

O nouă minune s-a întâmplat astăzi la Spitalul Sfânta Maria din Iași! Băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă în urmă cu o lună, a spus primele cuvinte, după ce a ieșit din comă. Micuțul a vorbit cu tatăl lui, iar medicii au rămas uimiți de faptul că face progrese importante. Iată ce i-a comunicat copilul părintelui său!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Conform Antena 3 CNN, băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, a spus primele cuvinte. Micuțul Gabriel a vorbit cu tatăl lui, iar medicii au transmis că este o minune ceea ce se întâmplă cu copilul.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Băiețelul de 3 ani, aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă, a spus primele cuvinte

Băiețelul în vârstă de trei ani care a fost aruncat pe geamul hotelului de mamă a fost detubat de către medicii de la Spitalul Sfânta Maria din Iași, a deschis ochii și în această zi a vorbit cu tatăl lui. Copilul i-a cerut mâncare tatălui său.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Potrivit medicilor din Iași, săptămâna viitoare, băiețelul va fi trimis într-un centru de recuperare din București. Tatăl lui Gabriel spune că totul este o binecuvântare pentru el, deoarece micuțul l-a recunoscut și a vorbit cu el așa cum acesta a putut.

Ce spune managerul spitalului despre starea micuțului

Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iași, a vorbit despre starea micuțului care a fost aruncat pe geamul hotelului din Botoșani de propria mamă. Aceasta a declarat că doctorii au fost rezervați, însă micuțul face progrese importante.

Mai mult decât atât, Alina Belu a precizat că băiețelul a demonstrat că există speranță în lume, dar și energie în momentul în care medicii simt că nu mai pot și nu mai au speranțe în unele cazuri.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191