Băiețelul lui Reghe îi seamănă leit! Corina Caciuc parcă l-a tras la indigo pe micuțul Liam

Băiețelul lui Reghe îi seamănă leit! Corina Caciuc parcă l-a tras la indigo pe micuțul Liam

Corina Caciuc (30 de ani) se poate declara o mamă fericită. Liam, băiețelul în vârstă de 1 an pe care îl are împreună cu Reghe (47 de ani) îi seamănă ei leit, așa cum observăm din cea mai recentă postare. Bruneta care se pregătește să devină mamă pentru a doua oară obișnuiește deseori să își țină fanii la curent cu cele mai grăitoare fotografii cu Liam, care crește pe zi ce trece. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Reghe și Corina Caciuc par să aibă o viață lipsită de griji. În ciuda faptului că începutul relației lor a fost unul presărat de multă dramă și neînțelegeri, au reușit să fie împreună în continuare, în ciuda criticilor aspre primite din partea oamenilor. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Liam seamănă izbitor de tare cu mama lui

În urmă cu mai bine de 1 an, micuțul Liam venea pe lume. Bucurie mare pentru Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, care au pus bazele unei familii frumoase. Totuși, băiețelul seamănă atât de mult cu mama lui. Are trăsăturile ei și aceeași culoare a ochilor, de parcă ar fi trași la indigo.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Corina Caciuc, mamă pentru a doua oară 

Pe data de 19 septembrie, Laurențiu Reghecampf și-a sărbătorit ziua de naștere. A fost, cu siguranță, cea mai frumoasă aniversare din viața lui, căci atât el cât și Corina au profitat de moment pentru a face un mare anunț: familia lor se mărește cu încă un membru. 

Bruneta a dat această veste într-un mare fel, transmițând un mesaj pe tortul antrenorului: „1+1=4”, postând și hashtag-ul „bigbrother”, semn că îi mai face încă un moștenitor lui Reghe. 

Cum a cunoscut-o Reghe pe Corina 

La scurt timp după tumultoasa despărțire de Anamaria Prodan, antrenorul a fost prezent în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit că el și cea alături de care formează o nouă familie s-au cunoscut la o petrecere. El a remarcat-o, apoi a încercat să o contacteze. 

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrecere, dar nu direct. Doar am văzut-o, după care am încercat să iau legătura cu ea.

La tot ce vorbește Anamaria e greu ca cineva să mai vadă realitatea. Dar nici nu contează până la urmă cum ne-am cunoscut, important e ce simți pentru persoana respectivă.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, spunea în urmă cu ceva vreme Reghe, precizând și faptul că între el și impresară lucrurile nu mai funcționau. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191