Balenciaga a lansat o pereche de balerini pentru bărbați. Se găsesc în trei culori și au un preț uriaș

Balenciaga a lansat o pereche de balerini pentru bărbați. Se găsesc în trei culori și au un preț uriaș

Balenciaga a lansat o colecție de balerini pentru bărbați, iar prețul lor nu este deloc unul mic. Lumea modei laudă acum această inițiativă. Celebra casă de modă a ridicat ștacheta sezonul acesta cu noile perechi de încălțăminte dedicate domnilor.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Balenciaga a lansat balerini pentru bărbați

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Dacă până acum doar doamnele aveau ocazia să se bucure de comoditatea unei perechi de balerini, iată că lucrurile s-au schimbat.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Și asta datorită casei Balenciaga, care a decis că este vremea ca și domnii să își poată odihni picioarele într-o astfel de încălțăminte.

Numit „Leopold Ballerina”, slip-on-ul delicat vine în trei nuanțe: turcoaz, negru sau bej dechis și are un preț greu de ignorat: 750 euro.

Balerinii au fost prezentați în timpul „The Mud Show” din 2023, iar mulți i-au catalogat ca fiind o alegere ciudată pentru Balenciaga, un brand care și-a construit o reputație cu pantofii voluminoși și cizme bombate.

Alții recunosc vremurile mereu în schimbare. Unul dintre redactorii Vogue a testat acești balerini și a considerat mișcarea ca fiind una pozitivă.

„Este încurajator să vezi că anumite case de modă sfidează normele de gen, oferind stiluri într-o gamă de dimeansiuni, ceea ce nu s-ar fi întâmplat în urmă cu 10 ani”, a afirmat redactorul, citat de HypeBeast.

Balenciaga a adoptat o abordare subtilă, creând perechile din satin, confrom tradiției. Toate cele trei variante de culoare au același design, cu o fundă care îmbracă vârful rotunjit și un efect uzat care detaliază partea superioară.

Pantoful, făcut 100% din poliester, este căptușit cu un branț din piele de marcă și are o talpă exterioară subțire, neagră. „Balerinii Leopold” se găsesc în mărimi de la 39 la 46, iar pe site-ul Balenciaga o astfel de pereche costă 750 euro.

Noua colecție dedicată bărbaților a fost creată de designerul german Demna Gvasalia. Casa de modă Balenciaga a fost fondată în anul 1919 de către designerul spaniol Cristobal Balenciaga în San Sebastian. A fost cumpărată mai târziu de grupul francez Kering.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191