Banc: ”Am auzit că mergi la un salon de înfrumuseţare.” Gluma care te va face să râzi în hohote

Banc: ”Am auzit că mergi la un salon de înfrumuseţare.” Gluma care te va face să râzi în hohote

Bancurile au rolul de a ne face mai fericiți. Ne aduc zâmbetul pe buze indiferent de locul în care ne aflăm astfel că pentru o zi bună este nevoie de câteva glume haioase.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Se apropie weekend-ul și avem o stare mult mai bună. În aceste momente, glumele devin și mai amuzante și ne putem bucura de timpul liber pe care îl vom avea. Putem petrece cu cei dragi, însă, umorul nu trebuie să lipsească. Bancurile pregătite mai jos vă vor aduce zâmbetul pe buze și vă vor însenina ziua.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Bancul zilei

Două tipe stau de vorbă:– Ia zi fato, am auzit că mergi la un salon de înfrumuseţare, cum e? Simţi vreo diferenţă?– Sigur că da! Doar că la portofel!

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Alte bancuri amuzante

Schimb de mesaje între fiică și mamă:– Mamă, unde ești?– Tocmai am ieșit din mall. Vin spre casă. De ce întrebi?– Pentru că m-ai luat cu tine in mall…

Iţic şi Ştrul se prezintă în fața ţic îi spune:– Rabbi, am o dispută cu Ştrul. Lămureşte-ne. Spune-mi, negru e culoare?Se uită rabinul în Talmud şi îi spune:– E culoare. În Talmud scrie că trebuie să te îmbraci în negru când moare cineva.– Dar albul e culoare?– Da, în Talmud zice că mireasa se îmbracă în ţic, adresându-se lui Ştrul:– Ai văzut că televizorul pe care ţi l-am vândut era color?

La judecătorie:– Sunteți acuzată că ați aruncat cu o farfurie în capul soțului. Regretați această faptă?– Da, domnule judecator, farfuria era nou-nouță.

Un colonel, fumându-și pipa în verandă, strigă la ordonanța sa!– Ioane, ia vino încoace!– Ordonați dom’ colonel!– Măi Ioane, tu ești băiat de la țară, cu judecată sănătoasă. Ia să-mi spui tu mie, dacă eu fac dragoste cu soția, se consideră o plăcere sau o îndatorire?– Păi dom’ colonel, io cred că-i o plăcere.– De ce crezi asta Ioane?– Păi dom’ colonel, dacă ar fi o îndatorire m-ați pune pe mine să o fac!

CITEȘTE ȘI: Banc: „Ești cea mai frumoasă de pe planetă”. Gluma care te va amuza teribil

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191