Banc: „Am visat-o pe nevasta…”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Banc: „Am visat-o pe nevasta…”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Îți prezentăm cele mai tari bancuri care te vor face să uiți de griji și de probleme. Iată cele mai bune glume din toate timpurile. Nu uita că râsul este cel mai bun medicament!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

– Nu ştiu ce are lumea asta cu mine. Zice că m-aş fi maritat cu bărbatul meu numai pentru Şi nu-i aşa?- Nu-i aşa, tu. Ca să ajung la banii lui a trebuit să mă despart de el

– Inchipuieţi că găseşti în buzunarul de la haină o bancnotă de 500 de euro. Ce-ai face?- M-aş intreba a cui o fi haina.

-Dragul meu, în curând vom fi trei…– Asta e o veste bună!, răspunse el sărutând-o.– Mama a obţinut divorţul şi va veni să locuiască cu noi…

Soacra, pe patul de moarte, către ginere:– Să repari pendula aia de pe perete…– O repar mama soacra, o repar. Dumneata concentrează-te acolo!….

Doi prieteni stau de vorbă:- Cum e, mă, să fii însurat?- Super tare, mă simt de parcă aş fi din nou în Cum adică?- Fumez în toaletă, beau pe ascuns…

Doi prieteni stau de vorbă.- În ce lună să mă căsătoresc, octombrie sau noiembrie, întreabă primul?- Noiembrie, evident, răspunde celălalt!- De ce?- Mai câştigi o lună.

Doi prieteni discută:- Acasă, te rogi inainte de a mânca ?- Nu ! Nevastă-mea știe să gătească…

Femeia nu știe ce fel de bărbat ar vrea. Bărbatul, ca să nu aibă dubii, le vrea pe toate.

Ce cadou ţi-a adus Moş Crăciun, Mimi?– Un storcător de fructe şi legume.– Şi merge bine?– Mda… merge… numai că după ce trec sărbătorile, va trebui să zugrăvim bucătăria.

Un soţ iubitor, aflat în delegaţie în străinătate, îi trimise soţiei, drept cadou de Moş Crăciun, un papagal ând s-a întors acasă din delegaţie, şi-a întrebat nevasta:- Spune-mi draga mea, ţi-a plăcut cadoul pe care l-am trimis de Crăciun?- Da, dragul meu, dar cum eram 10 persoane la masă, a trebuit să mai cumpăr şi un curcan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191