Banc: „Copilul se întoarce acasă după prima zi de școală și strigă la părinți”. Continuarea te va amuza copios

Banc: „Copilul se întoarce acasă după prima zi de școală și strigă la părinți”. Continuarea te va amuza copios

O veche vorbă spune că ziua bună începe de dimineață și cum astăzi a început un nou an școlar, elevii au mari emoții în această perioadă. De aceea, în rândurile de mai jos ți-am pregătit câteva bancuri care surprind perfect emoțiile copiilor din astfel de momente.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Începerea anului școlar poate fi considerată de copii o perioadă mai dificilă, dar este alta este atmosfera atunci când ai alături oameni cu simțul umorului. Bancul de mai jos surprinde perfect „nemulțumirile” unui copil, în prima zi de școală, atunci când așteptările sale au fost cu totul altele.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Bancul zilei

Copilul se întoarce acasă după prima zi de școală și strigă la părinți:- M-ați mințit, m-ați mințit!- Ce s-a întâmplat, puișor?- Mi-ați zis că e Clasa I și n-a fost nici măcar Low Cost!- Scaunele erau tari, bufetul lipsea, era o singură animatoare și aceea bătrână și nervoasă!

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Alte bancuri amuzante

La ora de engleză, profesoara îl întreabă pe Bulă:– Bulă, cum îi zici lui Ştrulă, în engleză, „Ştrulă, vino încoace“!– Ştrulă, come here!– Bravo, Bulă! Dar cum îi zici „du-te încolo“?Stă Bulă, se gândeşte un pic, apoi răspunde sigur pe el:– Mă duc în partea cealaltă şi îi zic: „come here“!Dacă aveţi un dolar şi-i mai cereţi unul tatălui vostru, câţi dolari aveţi?Bulă ridică mâna, profesorul îl lasă să răspundă, iar acesta zice:- Un Nu ştii matematică, zice profesorul dezamă Nici dv. nu îl ştiţi pe tata.

La școală, profesora întreba pe fiecare cum ar fi școala ideală!-Maria, tu ce zici?-Eu cred ca avem deja o şcoală ideală!-Foarte frumos, Maria, dar tu Mihai?-Păi, nu ar strica nişte manuale noi, o recreaţie mai lungă şi mâncarea de la cantina mai bună.-Bravo Mihai ! Şi tu Bulă ce crezi ? Cum ar trebuie să fie şcoala ideală?-Bulă, foarte iritat: Închisa doamnă!! Închisă!!

Într-o școală se aude un zgomot teribil dintr-o clasă.Directorul intră în clasă și vede îngrozit cum toată lumea tipă, se bat, unii s-au urcat pe bă se repede la cel mai zgomotos și îl dă afară din sală. Se face dintr-odată liniște.– Unde este profesorul vostru?– Tocmai l-ați dat afară…

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191