Banc: „În dimineața anului 1995, în Anglia, auzeai: Good morning, my love”. Continuarea te va face să râzi

Banc: „În dimineața anului 1995, în Anglia, auzeai: Good morning, my love”. Continuarea te va face să râzi

Este marți și probabil ai o săptămână destul de aglomerată. Dacă îți dorești să ai o săptămână bună în continuare, însă nu ai idee cum să faci asta, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi ți-am pregătit câteva glume extrem de haioase. Aceste bancuri îi vor amuza teribil și pe prietenii tăi, asta dacă îți dorești să le împărtășești și cu cei mai dragi oameni ție. Iată care este bancul zilei, dar și ce alte glume bune te vor amuza teribil astăzi!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Câteva glume tari te vor ajuta să-ți schimbi starea de spirit pe care o ai în momentul de față, mai ales dacă ești supărat și ai probleme. Ei bine, aceste bancuri îți vor fi de mare ajutor și ar trebui să le împărtășești cu cei dragi, asta pentru a le face și lor ziua mai bună. Iată ce glume te vor ajuta să te simți mai bine în această zi!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Bancul zilei

Următorul banc pe care ți l-am pregătit pentru această zi de marți, ultima zi din această săptămână, este perfect pentru a-l împărtăși cu cei mai dragi oameni ție. Această glumă te va face să râzi cu lacrimi și ar trebui să te bucuri din plin de ea.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Alte glume tari

Micul Lord, educat în toate cele ale vremii, avea o problemă care îngrijora pe toată lumea: deși avea deja 6 ani, nu vorbise niciodată.Într-o zi, la micul dejun, se produse minunea:–John, ceaiul ăsta este prea rece!Stupoare! Încântare!–Dar, Sir – întreba John cu respect – cum de nu ați spus nimic până azi?–Pentru că până azi serviciul a fost ireproșabil!

În urma unor studii recente amănunțite, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că 94,32% din studiile lor sunt inutile…

-John, adu-mi te rog pianul!-Doriți să cântați, Sir?-Nu, dar mi-am uitat telefonul pe pian și nu vreau să te deranjez pentru un fleac!

În Londra, în timpul unei ceţi foarte dense, o turistă străină, văzând o siluetă neclară de om, întreabă disperată:-Mister, nu cunoaşteţi încotro mă îndrept eu?-Spre ţi sigur?-Da, eu tocmai am ieşit din ea.

Șeful:-Ieri ai mințit că ești bolnav și nu poți veni la serviciu, iar tu te-ai dus să joci fotbal!Angajatul:-N-am jucat fotbal, vă jur! Dacă vreți, v-arăt peștele pe care l-am prins!

Vine Sir acasă:-John doamna este singură?-Nu Sir, este sus cu un adu , se duce sus unde era doamna de unde se aude un se întoarce:-John, un doctor pentru domnul și un tirbușon pentru doamna.

Un angajat în audiență la conducerea instituției:-Domn’ director, salariul meu nu este raportat la inteligența mea!-Știu, dar nu te putem lăsa să mori de foame.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191