Banc: „Iubito, la ce te gândești?”. Glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze

Banc: „Iubito, la ce te gândești?”. Glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze

Dacă vrei să-ți începi dimineața cu zâmbetul pe buze și să ai o stare de spirit bună, noi ți-am pregătit o serie de bancuri care te vor amuza copios. Iată care sunt glumele pe care le poți împărtăși cu prietenii, dar și persoanele apropiate!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Vrei să ai zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineții? Mai ales că este luni, ziua care nu este pe placul tuturor, după un week-end de distracție, însă îți vom împărtăși câteva glume care îți vor reda zâmbetul pe buze și te vor face să uiți de probleme. Iată care sunt cele mai tari bancuri!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Bancul zilei

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

– Iubito, la ce te gândesti?Femeia vrea să spună ceva insă se oprește:- Lasă, că oricum nu il cunoști!

Bancuri cu copii

Tatăl exasperat, trezit din somn, se răstește la Asta e culmea! Prima dată m-ai trezit că ți-e sete ție, a doua oară m-ai trezit, că ii e sete la păpușă, pe urmă, m-ai trezit că ii e sete pisicii. Acum ce mai e?Juniorul ii zice, candid:- Vroiam să te întreb dacă nu ți-e sete și ț

Bancuri cu vânzători

O cucoană simandicoasă Intră într-un magazin alimentar șl se adreseaza vânzătorului:- Nu vă supărați, as dori o bucată de brânză, nici prea mare, nici prea mică, să nu fie nici prea veche nici prea nouă, nici prea dulce dar nici prea sărată, nici prea albă nici prea galbenă ânzătorul:- Poftiți dol litri de lapte și faceți-vă brânza cum vreți!

Bancuri de relație

– Nu am noroc cu bărbații, se plânge o tânără.- De ce?- De câte ori vreau să mă mărit din dragoste aflu că acesta nu are bani.

Bancuri despre școală

Directorul școlii il cheamă pe Gigel la el in birou și îi spune:- Gigele, am o veste proastă și una bună: cea proastă e că ai picat BAC-ul…- Si cea bună?- Cea bună este că ai ieșit șef de promoție!

Bancuri cu iubiți

– Iubito, tu vrei să mă părăsești, simt Ah, ce-ți mai place să-mi strici surprizele.

Bancuri cu femei

Se intâlnesc două tipe:Una zice:– Unde fugi așa?– Mă urmărește un gând!– Stai că vin și eu după tine, să te păzesc!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191