Banc: „Iubitule, ieri am lăsat în frigider cinci sticle de bere”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Banc: „Iubitule, ieri am lăsat în frigider cinci sticle de bere”. Gluma care te va face să râzi cu lacrimi

Este sâmbătă seara și pentru această zi ne-am gândit să-ți prezentăm câteva glume tari. Pentru această seară vei găsi mai jos bancul zilei, dar și alte glume care vor reuși să-ți aducă zâmbetul pe buze. Iată ce glume ar trebui să împărtășești cu cei mai dragi oameni ție!

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Ne-am gândit să-ți facem seara mai bună, astfel că ți-am pregătit câteva glume tari și bancul zilei. Aceste glume îți vor aduce zâmbetul pe buze cu siguranță. Iată ce bancuri să citești sâmbăta!

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Bancul zilei

Gluma pe care ți-am pregătit-o pentru această seară de weekend îți va aduce zâmbetul pe buze. Acest banc este o conversație scurtă între doi parteneri și cu siguranță te va amuza teribil.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Alte glume tari

Un pensionar merge la doctor:- Dom’ doctor, mă doare tare piciorul stâng!- E de la vârstă, domnule!- Păi dreptul are aceeași vârstă și nu mă doare

Culmea saraciei – atunci cand prin gaura din pantof se vede gaura din ciorap!

Contele către contesă:- Draga mea, suntem faliţi. Învaţă să găteşti, ca să putem renunţa la bucă Mai bine învaţă tu să conduci, ca să putem renunţa la şofer!

Se întoarce bărbatul de la muncă obosit și întreabă:- Ce ai pregătit pentru astăzi?Soția se urcă pe un tamburet și spune:- O poezie!

– De ce te-ai îndrăgostit de mine?- Din cauza Îți plac ochii mei?- Nu, am vederea proastă!

Un bărbat a venit la un psihiatru:- Și ce necaz te-a adus la mine, dragul meu?- Soția mea, ea zice că sunt De ce oare?- Păi, am câștigat 5 milioane de lei la loterie și le-am donat Du-te acasă, prietene, și adu-o pe soția ta. Sunt sigur că ea are nevoie acum de ajutorul unui psihiatru…

– Tată, o să folosesc vreodată în viața reală formulele pe care le învăț la matematică?- Da, bineînțeles. Într-o zi, îți vei ajuta copilul la teme.

– Cum ați ajuns să trăiți până la vârsta asta atat de relaxat?!- Am dat dreptate la toată Bine, dar acest lucru este imposibil!- Aveți dreptate!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191