Banc: „Măi, Ioane. Ție îți plac babele?” Continuarea te va amuza teribil

Banc: „Măi, Ioane. Ție îți plac babele?” Continuarea te va amuza teribil

Ai obosit să te iei prea în serios? Atunci este timpul să te binedispui! În acest articol, am compilat câteva bancuri care te vor face să râzi în hohote. Așadar, stai pe loc, relaxează-te și bucură-tă de glumele din rândurile de mai jos.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Au mai rămas mai puțin de două zile până în weekend, așa că nu ar strica să te destinzi cu cele mai amuzante bancuri care cu siguranță te vor face să ai o stare de spirit bună. Iată care sunt glumele care îți vor aduce zâmbetul pe buze!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Gheorghe: – Măi, Ioane. Ție îți plac babele?Ion: – Nu! De ce mă întrebi?– Ți-a sunat telefonul și scria ” Babe”!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Doi polițiști găsesc trei grenade într-o groapă.– Ce facem cu ele?– Le ducem la secţie.– Și dacă explodează una pe drum?– Le spunem că am găsit doar două.

Doi prieteni stau de vorba:– Ce mai faci?– M-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.– Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…– Acum e el…

– Tati, tati. Mi-am găsit iubită la grădiniță!– De ce?– Îmi ia jucăriile, dar nu mi le dă pe ale ei.– Aaaa, soție, ai vrut să zici.

A prins moș Vasile un peștișor de aur, iar peștișorul cu glas de om i-a zis că dacă îl lasă să plece, îi va îndeplini o dorință.– Vreau ca țara mea să câștige campionatul european de fotbal!Peștișorul a zăbovit câteva secunde și a răspuns:– Așteaptă până pe 11 iulie și alege-l pe cel potrivit!Peștișorul a sărit în apă, iar moșul a rămas la mal cu două pașapoarte în mână: unul britanic și unul italienesc.

– Vai de mine, te-ai împlinit rău de tot în vacanță!– Nu m-am împlinit, ci mi-am făcut provizii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191