Banc: „Mănâncă și tu un măr ca să păcălești foamea”. Continuarea te va amuza copios

Banc: „Mănâncă și tu un măr ca să păcălești foamea”. Continuarea te va amuza copios

Pentru această zi toridă de vară, unde în București se vor atinge 40 de grade Celsius, noi ți-am pregătit un banc cu care să-ți începi bine ziua și pe care să-l împărtășești și cu cei dragi ție. În rândurile de mai jos vei găsi cea mai bună glumă a zilei, dar și alte glume care te vor face să râzi cu lacrimi. Iată ce bancuri ți-am pregătit pentru această zi de joi!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Dacă vrei să-ți iei doza de energie încă de la primele ore ale dimineții, dar nu ai idee cum, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi ți-am pregătit câteva glume foarte bune. Aceste bancuri te vor face să râzi cu lacrimi și îți vor schimba cu siguranță starea de spirit, mai ales dacă ești abătut sau supărat. Iată ce ți-am pregătit pentru astăzi!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Bancul zilei

Următorul banc pe care ți l-am pregătit pentru această zi de joi este perfect pentru a-l împărtăși cu cei mai dragi oameni ție. Această glumă te va face să râzi cu lacrimi și ar trebui să te bucuri din plin de ea.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Alte glume bune

Iată alte glume cu care să-ți începi bine ziua:

-Iubitule, vrei și niște acritură la masă?-Păi nu stai și tu cu noi?

-Tăticule, ce este o ciocănitoare?-O privighetoare după un an de la căsătorie.

-Nevastă, de ce întotdeauna aflu ultimul ce se întâmplă în această casă?-Liniște, că trezești copilul!-Ce copil?!

-Ioane, de câte ori te trimit în beci, ieși băăi da Marie .. trebuie să-mi fac curaj să ies!

Doi soți discută aprins:-Ai un fir de păr pe cămașă! Cine-i blonda aia la care umbli?!-Al naibii fir de păr îl vezi, dar stâlpii porții de la casă nu-i vezi când parchezi.

Doi soți stau de vorbă-De ce, deși mâncăm Ia fel, tu ești slab și eu grasă?-Păi, depinde de constituțȘi în ce articol din constituție spune că eu trebuie să fiu aia grasă?

Soția, nemulţumită:Mulţi din cei pe care i-am refuzat când m-am căsătorit cu tine, sunt astăzi mult mai bogaţi decât eşti tu!Soţul:-Păi, d-aia sunt!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191