Banc: „Puteți să îmi faceți un nas mai mic și mai frumos?” Continuarea te va face să zâmbești

Banc: „Puteți să îmi faceți un nas mai mic și mai frumos?” Continuarea te va face să zâmbești

La început de săptămână, redacția îți propune să te destinzi citind câteva bancuri! O doză de râs nu strică nimănui, nu-i așa? Dacă ai o săptămână grea în față, este timpul să o începi cu zâmbetul pe buze.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Bancurile te vor scoate din orice stare proastă. Așadar, dacă astăzi nu ai o zi tocmai ușoară, tot ce trebuie să faci este să te delectezi cu glumele din rândurile de mai jos.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

La doctor:

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Alinuța: – Puteți să îmi faceți un nas mai mic și mai frumos?

Medicul estetician: – Doamnă, din ce aveți dumneavoastră, vă fac și trei!

*

Alinuța: – Mamă, mă duc la o petrecere diseară, vin dimineață!Mama:- Ai grijă să nu rămâi gravidă cumva…– Am 16 ani, mamă!– Și eu am 32…

*

Alinuța:- Bărbatul meu mă înșală!

Prietena Alinuței:– Dar de unde știi?

Alinuța:– Am patru copii și niciunul nu seamănă cu mine

*

Tatăl: Te-ai distrat bine în vacanţă?Alinuţa: Da! Am fost cu mama şi prietenul ei la ăl: Şi ce-ai făcut? Te împăcai bine cu el?Alinuţa: Da! Mă ducea în fiecare dimineaţă cu barca la vreo 5 Km de mal şi eu înotam până pe plajă!Tatăl: Şi nu era greu?Alinuţa: Nu, mai greu era să ies din sac!

*

Alinuța se întoarce acasă, după întâlnirea cu prietenul ei, plângâ, îngrijorată:– Ce e? Ce s-a întâmplat?– Mamă, prietenul meu, m-a cerut în căsătorie, dar mi-a zis că e ateu! Eu îl iubesc, dar cum să trăiesc cu un om care nu percepe diferența dintre bine si rău. . .? Imi spune mereu că eu sunt îngerul lui. Dacă e ateu, îmi zice degeaba dacă el nu vede diferența dintre înger și diavol…– Fata mea, mărite-te cu el liniștită. După nuntă, când va veni să stea cu noi amândouă și mă va cunoaște pe mine, o s-o vadă!!!

*

– Ce înseamnă, de fapt, post negru?

– Post negru înseamnă că trebuie să mănânci pâine neagră, icre negre, să bei vin negru și să te culci cu o negresă.

*

– Alinuța, unde-i fratele tău?– Matematic e în camera lui!– Cum matematic?– Păi, e cu două necunoscute!

*

După operație Alinuța întreabă doctorul:– Domnule doctor, spuneți-mi, vă rog, când voi putea să imi reiau viața de noapte?– Nu stiu ce să vă spun, d-ră, până acum nimeni nu m-a intrebat așa ceva după o operație de amigdale!

*

Alinuța: Iubitul meu m-a invitat în oraș!– Draga mea, te va duce să beți un suc, apoi la un hotel, o să te mângâie, o să-ți scoată hainele și o să se urce pe tine ca să faceți dragoste. Dacă se întâmplă asta eu MOR !A doua zi mama o întreabă pe Alinuța:– Cum a fost?– Ai avut dreptate, m-a dus la hotel, m-a mângâiat, mi-a scos hainele și când a incercat să se urce pe mine i-am spus: „NICI-O ȘANSĂ.”– Bravo, fata mea .– Apoi m-am ridicat, l-am trântit în pat si m-am urcat eu pe el! Decât sa moara mama, mai bine moare mă-sa.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191