Banc: „Te rog să-l trezești pe colegul tău”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Banc: „Te rog să-l trezești pe colegul tău”. Continuarea te va face să râzi pe cinste

Dacă simți că ai nevoie de o doză binevenită de bună dispoziție și dorești să îți alungi grijile pentru câteva minute, noi avem soluția perfectă pentru tine! Te invităm să descoperi mai jos o selecție de bancuri care promit să îți aducă zâmbetul pe buze și să te ajute să te relaxezi.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Ne-am propus să îți oferim o mică doză de umor pentru a-ți însenina ziua. Râsul este un remediu minunat pentru stres și anxietate, așa că nu ezita să împărtășești aceste bancuri cu cei dragi pentru a le aduce și lor un moment de bucurie!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În timpul unui curs, profesorul i se adresează unuia dintre studenți:- Te rog să-l trezești pe colegul tău!Studentul:- Treziți-l dumneavoastră, că dumneavoastră l-ați adormit!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Nuntă studențească:- Hei, mireasa de ce nu bea?- Pentru ca ea n-a pus bani pentru băutură!

Un profesor de filosofie le-a adresat studenţilor, o singură întrebare, la testul final:– Cum vei demonstra faptul că, acest scaun este invizibil?Majoritatea studenţilor au început să scrie texte, de câteva pagini, cu demonstraţii care mai de care mai sofisticate.Însă nota maximă a luat-o cel mai leneş student, care a scris doar două cuvinte:- Care scaun?

Morala: Nu complica lucrurile.

Tatăl ii zice fiului:- Mai bine ai trece examenul azi, dacă nu, să uiți că sunt tatăl tău!- Sigur, mă rog, tată…..După 5 ore:- Deci, cum a fost examenul?- Cine ești?

Profesoara dictează plimbându-se prin apropie de o studentă:- Maria, tu mai inainte aveai altă caligrafie, probabil ești însărcinată …Dictează mai departe și se apropie de un student:- Ioane, văd că după spusele mele ți s-a schimbat caligrafia … iată că am găsit și tatăl copilului.

– Domnule profesor, nu înțeleg teoria relativităț OK. Domnule student spuneți-mi, 3 fire de păr, sunt multe sau puține?- Putine!- Așa e, dacă sunt pe cap, dar dacă sunt în ciorbă?

– Măi vecine, cum o mai duce fiu-tu? Tot în Germania?– Da, o terminat luna trecută facultatea de drept.– Seriooos? Bravo! Și acum ce face?– Acum o mutat schela la fațada facultății de medicină.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191