Banc: „Vrei să-ți aduc ceva de la cumpărături?”. Răspunsul te va amuza copios

Banc: „Vrei să-ți aduc ceva de la cumpărături?”. Răspunsul te va amuza copios

Dacă vrei să ai zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineții, noi îți prezentăm o serie de bancuri care îți vor aduce zâmbetul pe buze și te vor amuza copios. Iată care sunt glumele pe care le poți împărtăși cu persoanele apropiate!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

– Iubitule, plec Ia cumpărături! Vrei să îți aduc ceva?- Da, restul!

Bancuri cu animale

O maimuţă intră într-un bar şi comandă o bere. Ospătarul, foarte mirat, desface o bere şi o serveşte. Maimuţa bea berea, după care cere ătarul, şi mai mirat, îi spune:– 100 de lei!Maimuţa scoate 100 de lei, îi pune pe masă şi dă să plece. Ospătarul, de-a dreptul stupefiat, zice:– Nu te supăra, dar e prima oară când văd o maimuţă la noi în bar!Maimuţa răspunde supărată:– La preţurile astea, nici nu-i de mirare!

Bancuri cu Bulă

Bulă, proaspăt contabil, se prezintă la un interviu:- Aș dori să mă angajez, nu am experiență, dar învăț repede și sunt creativ!Patronul se gândește și spune:- Ei bine, îți dau o șansă. Avem un debitor. Dacă obții de la el suma pe care ne-o datorează, te angajăm!A doua zi Bulă se întoarce victorios cu Fenomenal! Cum ai reușit?- I-am spus că dacă nu ne plătește, mă duc la ceilalți creditori și le spun că ne-a plătit!

Bancuri cu prieteni

Un bărbat puțin amețit stând la bar este întrebat de-un alt bărbat:- De ce bei?- Pentru a fi Dar băutura te face frumos?- Desigur! Când ajung acasă de la bar soția mea îmi spune mereu: „Ai apărut frumosule?”

Bancuri cu sportivi

– Nu mai am nevoie de tine în echipa mea, îi zice antrenorul jucătorului de Te sfătuiesc să încerci să joci la De ce? se miră Pentru ca în tot sezonul ai tras pe poartă de 6 ori din 49.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191