Banc: „Ziua lui Nicu”. Gluma perfectă pentru tine și prietenii tăi

Banc: „Ziua lui Nicu”. Gluma perfectă pentru tine și prietenii tăi

Pentru că este joi și mai avem puțin până la weekend, redacția îți propune și astăzi un banc. Astfel, dacă vrei să-ți iei doza de energie și să ai o stare de spirit bună, noi îți prezentăm cele mai amuzante glume care cu siguranță îți vor aduce zâmbetul pe buze și te vor amuza copios. Le poți spune și prietenilor, cu siguranță îi vei face și pe ei să râdă.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

O zi în care nu râzi este o zi pierdută. Este weekend, și pentru că vrem să începi cu zâmbetul pe buze această perioadă de liber, noi ți-am pregătit și astăzi o serie de bancuri și glume care te vor face să razi până la lacrimi.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Bancul zilei

Gluma de astăzi este, de fapt, o discuție între doi îndrăgostiți care urmează să meargă la o petrecere, „ziua lui Nicu”. Ce se întâmplă, înainte ca cei doi să plece de acasă, este foarte amuzant.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

– În seara asta mergem la Nicu că e ziua lui, să îmi calci rochia aia roșie, să speli vasele, să dai cu aspiratorul și cu mopul în bucătărie că eu sunt la coafor și durează 4 ore până ajung acasă.– Anca, a venit George pe la noi și zice că tu mă manipulezi, deci nu fac nimic, să-ți fie clar.– Foarte bine, când ne întoarcem de la Nicu și vrei să facem dragoste să îl chemi pe George ca să te manipuleze.– Vrei să-ți calc și sutienul ăla roșu?„.

Alte bancuri amuzante

Surpriză la început de lună: bancuri bonus!

Este o mare bucurie să știm că v-am făcut ziua mai frumoasă. Sperăm să împărtășiți glumele noastre și cu cei dragi, pentru a le aduce zâmbetul pe buze. Mai mult, vă lăsăm mai jos și câteva bancuri bonus!„;

Discuție în cuplu

Femeia: Suntem împreună de aproape cincisprezece ani. Avem și doi copii. Nu crezi că ar trebui să ne căsătorim?

Bărbatul: Poate că da, dar cine ne mai ia la vârsta noastră?

Soțul se întoarce din delegație

Soțul vine neanunțat acasă, dintr-o delegație. Intră în casă, caută în șifonier, sub pat, în baie, nimeni. Se întoarce către soție și zice:

– Ai îmbătrânit, femeie!„;

Nevasta a început să umble

– Sunt neliniștit, nevastă-mea a început să umble prin restaurante.

– Nasol! Bea mult?

– Nu bea deloc. Mă cauta pe mine

Soțul are hainele călcate impecabil

– Se vede că te-ai însurat: ai hainele călcate impecabil!

– Da… primul lucru pe care m-a învățat să îl fac a fost să calc.„;

Discuție între doi îndrăgostiți

– Iubita mea, înainte de mine, cu cine te plimbai prin ploaie?

– Cu nimeni!

– Serios!?

– Da, toți aveau mașină.„.

CITEȘTE ȘI: Banc: „Șefule, am avut un vis urât”. Gluma pe care trebuie să o împărtășești neapărat cu colegii de la locul de muncă

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191